- 16:22 Kasımpaşa'nın genç yeteneği Yasin Özcan, Premier Lig'e adım attı
- 16:15 Kadın Girişimciler Adana’da Yeni İş Fırsatları İçin Buluştu
- 16:03 Mersin'de Polis Memuru Ailesini Katletti
- 15:33 Muhammet Yılmaz, Giresun’da Defnedildi
- 15:15 Yeni İmam Hatiplerden Müftü Baycan’a Ziyaret
- 15:11 Giresun Belediyesi'nden Yardım Desteği
- 15:02 EĞİTİMDE HAYIRSEVERLİK ÖRNEĞİ
- 14:43 Randevu Bekleyen Hasta Sayısı Düşüşte
- 14:23 Obezite Tanımında Yeni Bir Yaklaşım Zamanı
- 13:28 Menajer Soruşturmasında Tanık
- 13:21 HPV Aşısı ile Kanser Riskini Azaltın
- 13:14 Toplu ulaşıma %35 zam
- 13:01 İçme suyu altyapısı yenilendi
- 12:41 Büyükşehir’den kış desteği
- 12:52 ÖTV İstisnasında Yeni Şartlar
Fındık Fiyatı
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Destek!..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kendini etiketleyerek paylaştığı twette, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'a sert cevap verdi.
Mesajını İbranice, İngilizce ve Türkçe olarak paylaşan Katz'ın, “Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim” cümlesiyle tamamladığı paylaşıma sert cevabını geciktirmeyen Ekrem İmamoğlu; "Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman" dedi.
Ekrem İmsmoğlu'nun cevabi mesajı şöyle; "Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman."
HABER: Mehmet Emin Danış