HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Temmuz 2024 Çarşamba Saat: 10:22

Galericiler isyan etti!

İkinci el satışları geçen yılın aynı ayına göre yüzde 20'den fazla düştü. Oto galeriler fiyatları aşağı çekse de piyasada yaprak kıpırdamadı.
Galericiler isyan etti!

Son aylarda sıfır otomobil kampanyalarıyla fiyatların düşmesi, ikinci el otomobil piyasasında durgunluğa neden oldu. Galericiler, aldıkları araçların satılamamasıyla işlerinin durma noktasına geldiğini belirtiyor. Vatandaşlar ise sosyal medyada galericilere tepki gösteriyor.

İkinci el otomobil piyasasında yaşanan bu durgunluk, galericileri isyan ettirdi. Fiyatların düşmesiyle sıfır otomobillere yönelen tüketicilerin artması, ikinci el araçların elde kalmasına ve satışların durmasına neden oldu. Galericiler, iş yapamaz hale geldiklerini ve aldıkları araçların teker teker ellerinde patladığını ifade ediyor.

"Galericilik diye bir meslek kalmayacak" diyen galericiler, sektördeki zorlukların devam etmesi halinde mesleğin tamamen ortadan kalkabileceği uyarısında bulunuyor. Yetkililerden acil çözümler ve ekonomik önlemler talep ediyorlar, otomobil piyasasındaki durgunluğun giderilmesi için adımlar atılmasını istiyorlar.

Vatandaşlar da sosyal medyada galericilere tepki gösteriyor. Özellikle geçmişte yüksek fiyatların nedenini galericilere bağlayan vatandaşlar, şimdi ise fiyatların düşmesine rağmen galericilerin çözüm üretmediği görüşünde. Bu durum, sosyal medyada geniş yankı buluyor.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Galericiler, isyan, etti!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler