“İNSANLARIN AĞZININ PAYINI VERMESİNİ DE BİLİRİZ ANCAK BAZILARI SOKAĞA ÇIKAMAYACAK HALE GELEBİLİR”
“BİZ BİR YERE GELDİYSEK DE SEBEBİ VAR, BİRİLERİ DE BİR YERDEN AYRILDIYSA BUNUN SEBEBİ VAR”
“BİZ ÖYLE CİKLETTEN ÇIKAN ADAMLAR DEĞİLİZ. BU 50 YILLIK BİR EMEK”
Gittiği her noktada coşkuyla karşılanan Başkan Güler, esnaf ve halk buluşması gerçekleştirdiği ilçede yine gönüllere girdi.
İlçede coşkuyla karşılanan Başkan Güler’in halkla buluşması ise mitinge dönüştü. Konuşmaları sık sık destek tezahüratları ile kesilen Başkan Güler Akkuş’ta sert ve net açıklamalar yaptı. Siyasette kavgadan uzak, kimseyi aldatmadan gönül köprüleri yapmaya geldiğine dikkat çeken Güler hakkında yapılan eleştirel söylemlere ilk kez cevap verdi. Güler, “Siyasetin de bir adabı, bir edebi, erdemi ve usulü vardır. Bazen insanın sabrı taşacak duruma geliyor. Bizim de cevap verme hakkımız, yetkimiz, gücümüz var. İnsanların ağzının payını vermesini de biliriz ancak bazıları sokağa çıkamayacak hale gelebilir onu da hatırlatmış olayım” dedi.
“BAZILARI SOKAĞA ÇIKAMAYACAK HALE GELEBİLİR”
Akpınar ardından Salman’da da miting yapan Başkan Güler, muhalefet adaylarının zaman zaman yaptığı eleştirilere ilk kez yanıt verdi. Siyasetin de bir adabı var diyen Güler, “İnsanların ağzının payını vermesini biliriz, sokağa çıkmayacak hale gelebilirler” dedi.
HABER MERKEZİ
