1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İftarda Bir Araya Geldi.

Gündem 139
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 12:35 | Güncellendi: 01.07.2026 01:54
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı 19 Eylül Spor Salonunda gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İftarda Bir Araya Geldi.
İftar programına; Giresun Milletvekili Ali TEMÜR, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret ÇAVUŞ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ERGÜN, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri, Şube Müdürleri, İl Müdürlüğü bünyesinde farklı birimlerde çalışan personeller ve aileleri katıldı.
Tasavvuf müzik dinletisi ve dualarla birlikte oruçların açıldığı iftar öncesi masaları tek tek dolaşan İl Müdürü Muzaffer ERGÜN, personellerle sohbet etti.
Giresun Milletvekili Ali TEMÜR, Vali Yardımcısı Mehmet Fikret ÇAVUŞ ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer ERGÜN, ramazanda paylaşmanın, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin önemine dair konuşmalar gerçekleştirdi.