1 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA
  • DOLAR 46,66 ₺
  • EURO 53,18 ₺
  • STERLİN 61,85 ₺
  • G.ALTIN 6.005,93 ₺
  • BTC 2.719.735,00 ₺
  • BİST 14.121,83

FURKAN KAYKUSUZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Spor 501
Yayınlama: 24 Şubat 2022 Perşembe 03:09 | Güncellendi: 01.07.2026 03:22
Uşak ilinde düzenlenen Bilek Güreşi Gençler A kategorisi Türkiye Birinciliği müsabakalarında Ordu Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Furkan Kaykusuz 50 Kilogramda Sağ Kolda Şampiyonu oldu.
FURKAN KAYKUSUZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Okul sporları faaliyetleri kapsamında Uşak ilinde düzenlenen Bilek Güreşi Gençler A kategorisi Türkiye Birinciliği müsabakalarında Ordu Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Furkan Kaykusuz 50 Kilogramda Sağ Kolda Şampiyonu oldu.

Ordu İl Karması olarak Türkiye Şampiyonasında okul sporları faaliyetleri kapsamında Uşak ilinde düzenlenen Bilek Güreşi Gençler A kategorisi Türkiye Birinciliği müsabakalarında büyük başarı elde ettiler. Ordulu Sporcular 1 Altın ve 9 Bronz madalya ile önemli bir başarı elde ettiler.

Gösterdiği performansla Ordu İlini gururlandıran Furkan Kaykusuz sağ kolda Türkiye Şampiyonu oldu.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “ Uşak’ta düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Birinciliği yarışmasında dereceye giren sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

HABER MERKEZİ