HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Siyaset Çıkarcı Ünyelilere Değil, Topluma Hizmet Aracıdır..!

2 Haziran 2021 Çarşamba

Siyaset sadece bir kaç Ünyeli çıkarcı siyasetçi için değil, topluma yapılacak ortak ve adil hizmetler için gönüllülük esasına göre Allah rızası için yapılması gereken hizmet aracıdır.

Ama ülke genelinde olduğu gibi Ünye dede siyaset birkaç şahsi çıkarcı ki, onların dünlerini ve bugünlerini kendileri gibi yüce Allah biliyor,tabii işi bilen Ünyeliler de gayet iyi biliyor.Bilmeyen ve bilmeden düşünmeden güçten yana sürekli oy veren Ünyeliler Ünye ye ve Ünyelilere adil hizmet edecekler diye destek veriyor ama,dün,bugün ve halen daha devletin kapısında koşarak eskisi gibi oy verdikleri şahsi çıkarcı Ünyeli siyasetçilere el açmaya devam ediyor ne yazık ki 130 bin nüfuslu Ünye’nin 25.800 Ünyeli seçmeni...!

Ve bu yüzden de Ünye de şimdiye kadar çoktan yapılıp da bugün itibariyle asgari 35 yaşında olması gereken ve 35 yıldır onlarca insana iş kapısı olması için faaliyetini başarıyla sürdürmesi gereken ve Ünye de işsiz sayısını sıfıra düşürerek hem ülkeye,hem de Ünye ekonomisine gelir getirmesi gereken Ünye Organize sanayi bölgesi ve Üniversite yerleşkesi de yapılmadı onlarca bakana ve millet vekiline rağmen ne yazık ki.!

Aklın yolu bir olduğu için, ülkenin ve Ünye’nin eğitim gönüllülerinden 84 milyondan biri olan Matematik eğitmeni Ünyeli hemşerimiz Muharrem Şahin de Siyaset; insanları kandırarak kişilerin kendi doğrularına yandaş sayısını arttırması amacıyla yapılmamalıdır.

Bu yol sadece düşünemeyen insanların sayısını arttırır.

Kesinlikle toplumsal mutluluğa çıkmaz.

Bu yolu seçenler topluma kötülüğün büyüğünü yapmış olurlar.

Siyasetçiler doğrularını apaçık ortaya koymalı, doğruların çelişen yerleri üzerinde uzun uzun tartışmalı, düşünmeli, düşündürmelidir.

Toplumsal mutluluk özgür düşüncelerin özgür seçimlerinin sonucundadır.

Şimdi bu yazıya kadar da benzerlerini defalarca yazdı ve okuduk diyecek insanlarımız ve Ünyeliler; Ahmet Yenin’de temcit pilavı gibi diline doladığı bakanları Ünye’ye ve Ünyelilere hizmet etmekte değil de birkaç çıkarcı Ünyeli siyasetçiye hizmet etmekte hovardaca harcadık, hiç birinden Ünye ye ve Ünyelilere fayda sağlayamadık demeye devam ediyor.

Evet ediyoruz, çünkü Ünyelilerin verdikleri oylar sonucu sadece birkaç şahsi çıkarcı Ünyeli siyasetçi faydalandığı için Ünyelileri uyarmak adına ve siyasetten sadece birkaç Ünyeli değil tüm Ünyelilerin ortak ve adil şekilde faydalanmaları ve devletin kapısında el açan Ünyelilerin bir daha oralarda yanında boynu bükük evlatlarıyla el açmalarına engel olmak için tekrar tekrar gündeme getiriyoruz.

Sadece birkaç Ünyeli çıkarcı siyasetçi kazanacağına tüm Ünyeli ortak ve adil şekilde kazanmış olsaydı bugün Ünye Organize Sanayi bölgesi ve eğitim yuvası Üniversite yerleşkesi çoktan yapılmış olacaktı.!

Bu iki özel ve önemli hizmet bunca bakana rağmen yapılamadığı için bakanları da Organize sanayi bölgesi ile Üniversite yerleşkesini bilerek ve isteyerek ağızlara sakız ettik. Aynı makaleleri yazmamızdan muzdarip olanlar dediğimiz Ünye için çok daha fazla hizmet gerekli ama bu özel ve önemli iki hizmeti ve bakanları ağızlara sakız etti durdu diyenler. Desinler, biz akşam yediğini sabah unutan değil, yedikten sonra hemen unutan yapıya sahip millet olduk çıktık son yıllarda ne yazık ki…

Bu yüzden insanları, özellikle de son kırk yıldır ve halen daha bakan düzeyinde parlamentoda temsil edilen Ünyelileri şimdiye kadar çoktan yapılması gereken can alıcı hizmetlerin bir an önce yapılması konusunda dikkatlerini çekmeye devam ediyoruz ve edeceğiz..

Bizler sizlere yapmanız gerektiği halde yapmadığınız asli görevinizi bir şekilde hatırlatmaya devam ettik ve aynen devam ettiğiniz müddetçe de temcit pilavı gibi hatırlatmaya devam edeceğiz…Bakalım el yani Ünyeli seçmen mi yaman,bey mi yani kendinden başkasını düşünmeyen şahsi çıkar amaçlı siyaset yapan siz Ünyeli paragöz siyasetçiler mi yaman,bunu zaman gösterecek..

Çünkü siyaset de devlete ve millete gönüllülük esasına dayalı olarak hizmet etme aracıdır. En azından bundan böyle öyle olmalıdır tüm insanlar ile Ünyeli seçmenler de siyasetçilere bu minval üzere tavır koymalıdır artık diyor, saygılar sunuyorum.


Bu haber toplam 392 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları