HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Güvenilir Dostlar

29 Eylül 2022 Perşembe Saat: 09:10

Ünye'nin, alanında yaptıkları işlerinde başarılı hizmetlere yıllardır ve halen daha mesleğinin,kişiliğinin hakkını vermek için çok çalışarak imza atmaya devam eden güvenilir  sayılı ve başarılı mali Müşavirlerden Erol Güneş ile babadan çocuk denecek yaşta devraldığı ticari faaliyetini aynen Erol Güneş gibi hafta içi,hafta sonu demeden çok ama çok çalışarak başarıyla sürdüren güvenilir sayılı çalışkan örnek esnaflardan Martoğlu Kâğıtçılık İşletmecisi Murat Cavıldak ile  beş çayında birlikte olup eski Ünye’den ve eski samimi sohbetleriyle nam salmış candan Ünyelilerden başlayıp son yıllarda gerek siyaset arenasında, gerekse ticaret alanında sahipsiz ve kaderiyle baş başa bırakılmış Ünye’nin ve kendinden başkasını düşünmeyen Ünyelilerin geldiği ve getirildiği sevgiden, saygıdan ve samimiyetten uzak yaşamın sergilendiği günümüz Ünye’sinden yürekler buruk işte öyle söz ettik.

Martoğlu Kağıtçılık Plastik Ambalaj Ticaret Limitet Şirketi işletmecisinin beş çayı konukları soldan sağa Mali Müşavir Erol Güneş,Gazeteci Ahmet Yenin ve ev sahibi Martoğlu Murat Cavıldak.

Yüce Allah sadece biz Ünyelilere değil, tüm ülkeye ve insanlara bugünlerimizi de aratmasın. İnsanlar neden hangi hal ve durumda dünyayı ve hayatı sorgular. Yüce Allah  beterinden muhafaza eylesin demek lüzumu hisseder.Genelde darda ve zorda kaldıklarında .Halbuki içinde bulunduğumuz aman ,çağ ilerledikçe,eğitim kurumları arttıkça insanlarda da bilgi görgü birbirlerine olan güven duygusu artar,doğal olarak da artmalı.Ama ülkemizde,Ünye’mizde ve dünyamızda  toplu çıkar yerine kişisel çıkara devredince insana ve idareciye olan güven duygusu artacağı yerde azalıyor.

Güven insanoğlunun en önemli sermayesidir. Güven duygusu okuyup öğrenerek ilim, bilim sanat tahsil ederek aklın geliştirilmesiyle doğru orantılı olarak artar, artmalı, ama her nedense giderek insanlardan ziyade idarecilerde azalıyor.Ama bu böyle gitmez,gitmeyecek.Çünkü geleceğimizin umudu okumuş,öğrenmiş ilim bilim sanat tahsil etmiş güzel gençler bu kötü gidişe dur diyerek insanlara ve idarecilere olan güvenin yeniden tesisini sağlayacak.

Ülke de, Ünye’de ve tüm dünyada güvenilir insanlara ve idareciler dünden daha çok günümüzde ihtiyaç var. Çünkü dünyanın olmazsa olmaz akıl sahibi canlısı insanoğlunun en önemli sermayesi güvendir. Güven kolay tesis edilmez, güven sahibi insanı da kolay terk etmez. Bu yüzden Ülkede Ünye de ve dünyada güvenilir insan olmak ayrıcalıktır diyor, saygılar sunuyoruz.

 


Bu haber toplam 370 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları