HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

İKİYÜZLÜLER

31 Mayıs 2021 Pazartesi

Bunlar gibi kul hakkı yemeyi geçim kapısı haline getirmiş iki yüzlülerden ülkede Ünye'de çok var...İşin acı yanı rüzgara göre yelken açan bu ve gibi iki yüzlülerden  halen daha medet bekleyenlerin sayısı azalacağı yerde artması doğru değil...!

Nasıl oluyorsa değil,aslında bunlar gibi insanlığın yüz karası iki yüzlüler cehaletten,cahillikten  beslenirler.Eğitim seviyesi yükseldikçe bu iki yüzlüler kendiliğinden yok olurlar.

Ama art niyetli bencil idareciler ülkede ve Ünye'de cehaleti, cahilliği destekledikleri için bu iki yüzlüler  azalacağı yerde artmaktadır ne yazık ki.

İnsanlardaki bu iki yüzlülük devam ettikçe ne ülke, ne de Ünye ve insanlar,hatta insan dostu canlılar  rahat edemez,edemiyor zaten...

Bunlar gibi  yattığı yerden geçinmeyi adet haline getirmiş iki yüzlüler için provakatörlük yapmak  sıradan işlerdir.

Tabii bunlar cahil oldukları için cahil kalmış toplumları seçerler.Üzülerek ifade etmemiz gerekirse ülkemizde kendinden başkasını düşünmeyen kendinden başkasına huzur ve güven içerisinde insanca yaşam hakkı tanımayan bencil idareciler yüzünden eğitim seviyesi düşük ülkelerden olduğu için bu İkiyüzlüler, provakatörler cahil toplumlarda kendilerine yer buluyorlar ne yazık ki.

Bunlar gibi iki yüzlüler okumuş öğrenmiş toplumlarda rağbet görmezler.Çünkü okumuş öğrenmiş insanlar iki yüzlüleri konuşmalarına gerek duymadan bakışından anlarlar ve onların yapacakları insanlık dışı hareketlerine fırsat vermezler..

Ülke ve insanlar olarak tek kurtuluşumuz okumak öğrenmek,kendi ayaklarımızın üzerinde sağlam durmak..

Okumuş öğrenmişlerin  insanlık düşmanı olma şansı yok.

Yüce Allah insanlıktan nasibini almamış bu ve gibi Allah din iman düşmanı iki yuzlulerin şerrinden muhaza eylesin bu ülkeyi,Ünyeyi ve tüm insanları...Amin


Bu haber toplam 454 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları