HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

İkinci Baharı Yaşayanlar ...

29 Haziran 2022 Çarşamba Saat: 08:34

Önce Allah’ın, Sonra İyi Hekimlerin Sayesinde Niceleri Gibi İkinci Baharı Yaşayanlar 

Anne yarısı iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek aile ve örnek anne Teyzem Sündüs Sinanoğlu’nun kendisi gibi iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek aile reisi,örnek insan sevgili eşi eniştem Fahrettin Sinanoğlu 1968 yılında  inşaat ustası olarak gittiği Almanya'da 1987 yılında yaşadığı elim trafik kazası sonucu vücudunda kırılmadık yeri kalmayan tabiri caizse yaşaması mucize denildiği halde kendisine çarpan araç sahibinin doktor olması sonucu kaldırıldığı hastanede 1.5 yıl yataklı tedavi görerek yeniden yaşama tutundu önce Allah, sonra mesleğinin hakkını veren iyi hekimler sayesinde... 

Fahrettin Sinanoğlu 1968 yılında gittiği Almanya'nın Şututgart şehrinde çalışmaya başladı. 1987 yılı Haziran ayında Ünye’ye eşine telefon açmak için indiği şehirde cadde üzerindeki  telefon kulübesinden Ünye de eşiyle görüşemediği için eve geri dönmek için  yolu karşıya geçmeye çalıştığı esnada kendisine  çarparak havaya fırlattıktan sonra yere düştüğünde ikinci kez çarpması sonucu feci şekilde yaralanarak komaya giren Sinanoğlu'nu kendisine çarpan araç sürücüsü  tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Fahrettin sinanoğlu 1.5 yıl süren yataklı tedavi sonunda  eski haline dönmese de kendi başına yürüyebilen bir insan olarak hayatta kalmayı başardıktan sonra malulen  emekli olup  memleketi Ünye'ye döndü.Eniştem Fahrettin  Sinanoğlu ile  ikamet ettiği Kaledere mahallesinden  sürekli gelip arkadaşlarıyla çay kahve içtiği  Ünye Merkez Büyük Camii karşısındaki  havuzlu parkta 26 Haziran 2022 Pazar günü saat: 14.00’te çay içerek öncelikle sağlık adına  her ikimizinde başından geçen feci olayları   konuşarak geçmişi hüzünle yad ettik.

Yüce Allah yarattığı dili,dini ırkı ve rengi ne olursa olsun hiç bir kulunu eniştem Fahrettin Sinanoğlu ile şahsımın yaşadığı rahatsızlıklar yaşatarak çaresiz bırakmasın...

 1968 yılında Almanya’ya inşaat ustası olarak giden Fahrettin Sinanoğlu Ünye merkez Saraçlı Mahallesi Kabakçılar mevkii sakinlerinden rahmetli Onbaşıoğlu’nun  biri kız, üçü erkek dört evladından 1938 doğumlu  küçük oğlu. Fahrettin Sinanoğlu 1958 yılında evlendi. İlki kız rahmetli, dört erkek olmak üzere toplam beş çocuk sahibi.

Büyük oğlu Hüseyin Sinanoğlu 1979 yılından buyana ve halen daha Almanya’da evli. Diğer üç evladı Ünye’de.

Ünye küçük Sanayi sitesinin başarılı soğuk demirci ustalarından Osman Sinanoğlu evli bir erkek bir kız evlat ve kızdan bir torun sahibi, ortağı  kardeşi Yılmaz Sinanoğlu evli iki erkek evlat sahibi. Diğer erkek evlat  Recep Sinanoğlu Ünye ÜNSAN  Fabrikasında yıllardır ve halen daha muhasebe müdürü olarak görev yapıyor.Recep Sinanoğlu evli iki erkek evlat sahibi.Yüce Allah yarattığı tüm kulları gibi Sinanoğlu ailesi ve evlatlarına da sağlık sıhhat ve afiyet versin. 


Bu haber toplam 516 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları