HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

‘OKU’

27 Haziran 2022 Pazartesi Saat: 08:36

Yüce Allah yarattığı tüm kullarına boşuna “OKU” buyurmuyor. Çünkü akıl sağlığı yerinde tüm insanlara okumadan öğrenmeden rahat yaşam yok.Çalışmadan üretmeden tüketmenin olmayacağı gibi.Yani yattığın yerden Allah’ım bana ekmek yemek ver,hastalarıma şifa ver diyerek ne yemek alabilmenin,nede hastalarının kuru dua ile iyileşmesinin mümkün olmayacağını anlamak ve kabul etmek mecburiyetindeyiz. 

İşte size, gerek doğuştan, gerekse sonradan olma bir rahatsızlık sahibi evladın gözündeki fiziki bozukluğun okuyup öğrenen, ilim bilim sanat tahsil eden ve alanında uzman olan hekimlerin yaptıkları cerrahi müdahale sonunda normal dışı yüz ve göz görünümüne sahip resimde görülen bu evladı yüce Allah'ın yarattığı özellikteki ve güzellikteki insani normlara getirilen iyi örneklerden biri.

Çalıyor ama çalışıyor diyerek ilimden bilimden uzak hayır dua zihniyetiyle hayatı kolay yaşayacaklarına inananlar,bu resimde gördüğünüz ana kuzusu evladın gözlerinde gerek doğuştan,gerekse sonradan olan  fiziki rahatsızlığın normale döndürülmesi yattığı yerden yapılan kuru dua ile okuyup üflemeyle değil, ilimin ve bilimin ışığında, alanında yetişmiş uzmanların cerrahi müdahaleleri sonucu olur işte resimde görüldüğü gibi.

Siz,siz olun iki günlük fani dünyadan ve hayattan tat almak için önce Okumak öğrenmek, İlim, bilim kültür sanat tahsil etmenin şart olduğuna kendinizi inandırın.Okumadan öğrenmeden hayatın ve dünyanın gerisi boş ve yalan  

Hem sizlerde çok,çok iyi biliyor ve diyorsunuz ki ,okuyanla okumayan hiç bir olur mu?Olmaz,olmayacak tabi.Yaratılmış tüm kullar, yaratıcı yüce Allah'tan iyi mi biliyor!

Demek ki neymiş aziz insanlar ve Ünyeliler, akıl sağlığı yerinde tüm insanlar okuyup öğrenecek yüce Allah’ın “OKU” buyruğu gereği. Çünkü yüce Allah yarattığı dili, dini ırkı ve rengi ne olursa olsun tüm kullarına, dünyanın ve insanlar insan dostu tüm canlıların en büyük baş belası cehalettir. Cehaletten kurtulmanın ilk ve tek şartı okuyup öğrenerek ilim bilim tahsil etmektir.

İki günlük fani dünyada Allah'ın bahşettiği kısacık ömrü huzur ve güven içerisinde insanca yaşamak ve sonlandırmak istiyorsan okuyacak ve okutacaksın.

Aksi halde cerrahi müdahale gerektiren insan odaklı tüm vakaları cehaletin kurbanı olup kuru dua ile ,üfürük ile muskalar ile tedavi etmeye kalkarak, ülkene ve insanlarına en büyük kötülüğü edersin günümüzde olduğu gibi diyor,saygılar sunuyorum.


Bu haber toplam 500 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları