HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Can Acar

Can Acar

Eğitim Araştırma Hastanesine yakışmadı

16 Haziran 2022 Perşembe Saat: 06:53

Eğitim Araştırma Hastanesine yakışmadı

10 Haziran Cuma günü rahatsızlığım nedeniyle Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine gittim. Gayette güzel ilgilendiler..

Buraya kadar her şey normal ancak daha sonra sinir krizi geçiren bir bayan hasta geldi. Doktor acile yatırdı ve hemşire kan almak için yayına gitti. Hasta, ‘’ O elimden kan alma kan gelmez’’ demesine rağmen hemşire devam edince kadında tepki göstererek bağırdı. Bunun üzerine hemşire kan almaktan vaz geçip elini yıkadı ve ‘’Sen deliysen ben senden deliyim’’ diyerek gitti.

Bu gelişmelerden sonra doktor ve diğer hemşire kalp krizi geçirmiş hasta ile ilgilenirken bağıran hastaya ‘’Kes sesini’’ diye bağırdılar. Daha sonra hasta bayıldı. Ağzından köpükler geldi. Eşim ve hasta sahibi hastayla ilgilenirken lütfedip bir başka hemşire gelip kanı aldı doktorda ayılttı. Sonra sakinleştirici verdiler ve azda olsa hasta normale döndü…

İşte bunlardı yaşananlar.

Ben derim ki;

Bir kadın sinir krizi geçirmiş gelmiş. Durum ortada. Kim bilir başına ne geldi de bu duruma gelip arkadaşı tarafından hastaneye getirildi.

Gelelim sağlık görevlilerine… Sizlerin görevi hastalara yardımcı olmak, onlara iyi niyetle yaklaşmak. Adı üzerinde hasta…. Bunu unutmamak gerekir.

Buradan yeni Sağlık Müdürümüze, hastane Yönetimine sesleniyorum. 

Bu gibi kişileri lütfen eğitin. Yoksa kötü sonuçlarının olmamasının önüne geçemezsiniz. Bir hasta böyle muameleyi hak etmiyor.

Kalın sağlıcakla….


Bu haber toplam 1.716 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları