HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Gerçekler Acıdır...

7 Haziran 2022 Salı Saat: 06:43

Gerçekler acıdır. Okuyup öğrenmeyen,incelemeyen,araştırmayan gerçekleri bilmeyen gerçekleri söylemez, söyleyemez...

Gerçekleri söylemek için okuyup öğrenmek,incelemek ve araştırmak gerekli.Okumuş,öğrenmiş,araştırmış ve incelemiş olan insanlar,insanlığın gereği, gerçekleri mensubu olduğu ülkesine ve insanlarına söylemekle,bildirmekle yükümlüdür.

Gerçekleri bildikleri halde söylemeyenler yaratanı unuttukları için sadece kendileri değil,kendilerinden doğan yedi silsileleri de hüsrana uğrar, uğrayacaktır.

Fani dünya bu acı gerçeklerin acı örnekleriyle doludur.Ama akıl sağlığı yerinde insanlar bu acı gerçeklerden şu ana kadar ibret almadılar,alsalar ülke, dünya ve insanlar böyle halde mi  olur. ..!

Siz olun,dünyaya ve hayata dair tüm gerçekleri yüce Allah'ın "OKU" buyruğu gereği okuyun,öğrenin inceleyin araştırın birlikte dünyayı ve hayatı paylaştığınız insanlara acı gerçekleri tüm açıklığı ve çıplaklığı ile söyleyin bu acı gerçekleri ülke,Ünye,dünya ve insanlar ile  paylaşın ki, topyekun ülke Ünye,dünya da yüce Allah'ın akıl vererek yarattığı dili,dini ırkı ve rengi ne olursa olsun tüm ve insanlarla ve insan dostu canlılar olarak acı gerçekleri bilerek ve isteyerek huzur ve güven içerisinde omuz omuza yaşayalım.

Saygılarımla.


Bu haber toplam 509 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları