HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Din Tüccarlarının Ekmeğine Yağ Sürmeyin..!

18 Mayıs 2021 Salı

Sevgili kardeşim Mesut, Allah ile sana ait olan dinimiz konusunda ve hayata dair her konuda yaptığın ve yapacağın her çalışma ve her türlü hareket seni örnek alan ve alacak olan insanlar özelliklede geleceğimizin umdu gençlerimiz için çok, çok önemli. 

Çünkü siz göz önünde olan insanlar olarak çok sayıda insana özellikle de genç nesle yaptıklarınız ve yaşadıklarınızla gerek olumlu, gerekse olumsuz yönde örnek oluyorsunuz.

Sizler ve gibi toplum önünde olanlar her konuda özellikle de kutsal dinimiz konusunda çok daha hassas olmalısınız. Çünkü sizlerin bilerek ve isteyerek okumuş öğrenmiş ve eğitim almış insanlarımıza zararınız yok olamazda, ama genellikle okumayan toplum kesimi sizlerin hayata dair her hareketinizi her çalışmanızı örnek alıyor. Bu yüzden sizin hayata dair insanlığın huzurlu ve güvenli geleceği adına her konuda yaptıklarınız ülkemiz ve insanlarımız adına çok önemli.

İyi mümin ve Müslüman sizin gibi yalandan yere gösteriş amaçlı olarak sokaklarda el açarak dini imanı satarak bedava geçim sağlayan din iman ve Allah ile insanlık düşmanlığı yapan Fetö terör örgütü mensubu cahil cühela cinsi sapık yuvası cemaat ve tarikatçıların ekmeğine yağ sürmez..

Çünkü kutsal dinimiz İslam'ın reklama ihtiyacı yok.Din yaratan ile yaratılmış arasında manevi Sevgi ve saygı bağıdır.

Mesut efendi siz önce iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı bir insan olun yeter.Çünkü mensubu olduğunuz din sizinle yaratıcının arasındaki manevi bağdır.Sizin din konusundaki tüm çalışmalarınızın geliri ve getirisi sadece size aittir.Sizin din adına yaptığınız tüm çalışmaların kârı da zararı da şahsınıza aittir.

Ülke dışında orada burada ibadethaneleri açmanızın, açmış olmanızın sizin dışınızda kimseye getirisi yok.

Bu yüzden kutsal dini şahsınızın reklam aracı yapmaya çalışmayın.

Dini şahsınıza maddi çıkar amacı olarak kullanmayın. O zaman sizinde Fetö terör örgütü acı örneğindeki Allah ile din ile iman ile insanları aldatarak şahsına çıkar sağlayan cahil cühela, taciz tecavüz ve cinsi sapık ahlaksızlık yuvası cemaat ve tarikatçılardan bir farkınız olmaz ya da farkınız kalmaz.

Bu yüzden size söylemişlerdir, bizlerde söyleyelim, yüce Allah'ın senin sokakta orada burada açık alanlarda yalandan yere el açarak güya saygılı davranıyormuşsun gibi yalandan yere Müslümanlığı kişisel çıkarına alet etmeye kalkma.

Bu sözüm sadece size değil, aynı minval üzere hareket ederek din üzerinden şahsi çıkar sağlayan tüm sözde tin tacirlerine...

İyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek uygar özde insanlara ve özde Müslümanlara kötü örnek oluyorsun...

Sizin gibi alanında kendini dünyaya kabul ettirmeyi başarmış bir insana hele, hele mümin ve Müslüman bir insana yakışmaz, yakışmıyor. 

Çünkü iyi insan, iyi mümin İyi ve güzel ahlaklı vicdanlı örnek uygar insan örnek uygar Müslüman’dır.

Dinin insanın kendisi ile yaratıcısı arasındaki manevi bağ olduğunu bilerek yaşayan kullar şahsına çıkar sağlayan hareketlerden kendini iyi insanlık ve kutsal dinimiz adına sakınması gerekmektedir.

Çünkü Din Allah ile yarattığı tüm kulları arasında manevi sevgi ve saygı bağlıdır.

Bunu da biz aciz ölümlü fani kullar kafamıza göre uydurmuş değiliz. Yüce Allah böyle buyuruyor.

Böyle buyurduğunu da, bana ait tüm kusurlarınızla gelin, hesabını yapmak bana aittir. Ama kul hakkıyla gelmeyin karışmam buyuruyor.

Sonra yüce Allah Dinde zorlama yoktur buyurmuyor mu yarattığı dili dini ırkı ve rengi ne olursa olsun tüm kullarına.

Yüce Allah'ın bu emirlerini nereye koyacak kafasına göre dine laf eden zatlar...

Din Allah ile kulları arasında manevi Sevgi ve saygı bağlıdır.

Din konusunda kullarına hesap sormak, Allah’ın yarattığı ölümlü kullara değil yalnızca yüce Allah'a aittir.

Bunun dışında din ile Allah ile tavandan tabana yetkili yetkisiz kim ne söylerse söylesin hepsi boştur... 

 


Bu haber toplam 444 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları