HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Özde Annelik Ayrıcalıktır...

22 Nisan 2021 Perşembe

Özde Annelik Ayrıcalıktır derken işkembeyi kübradan atmıyoruz.Anne dil din ırk ve renk farketmez her cinsten dişi canlının içinden,kanından geninden gelir bu annelik duygusu. Hiçbir dişi canlı bu insanda olsa dışarıdan zorlama ile bir diğer  dişi canlıya bu özde Annelik duygusunu yaşatamaz.Zorla olmaz,zorla annelik yapmaz,yapamaz, yaptıramaz...İçeriden gelecek yani kanda ve gende olacak.Aksi halde günümüzdeki sözde annelerin yaptıkları gibi sırıtır..

İşte insan dostu dişi bir canlı kendi cinsinden olmayan diğer bir insan dostu canlının yavrularını kendi doğurduğu yavruları gibi sahiplenerek koruyor.

Bu özde anneliğin ta kendisidir.Bu duyguyu isteseniz de zorla veremezsiniz bu insanın yada insan dostu canlının kanında ve geninde yoksa hiçbir güç bu canlıya o içgüdüsel olan özde annelik duygusunu veremez.Zorla güzellik olamayacağı gibi bu özde annelik de zorla olacak iş değil.Özde anneliğin ve özde insanlığın özünde sevgi yatmaktadır.Sevgi bir başka ilaç bu özde insanlık ve özde annelik için..

Dünya ve insanlık var olduğu günden buyana ve halen daha bu özde Annelik her cinsten dişi canlıda kandan ve genden gelen bir özellik olarak vardır ve varlığını sürdürmektedir.Bunu söylerken aksini yapan anneler yok mu çoook.!

Bu tezat vardır ve olacaktır.Ama özde annelik ve özde insanlık er yada geç iki yüzlülüğe galip gelecek dünya ve üzerindeki canlılar rahat bir nefes alacaktır.

Özde anneliğin iyi örnekleri bu insan dostu canlının sahipsiz olduğunu gördüğü diğer bir insan dostu canlının yavrusunu kendi yavrusu gibi korumasıdır.

İnsanlarda aynıdır.Bu nedenle kanı bozukların yaşanmaz ettiği bu fani dünyayı bu güzel özde anneler yaşanılır kılacaktır.

İnsan dostu bu güzel annenin karşı cinsten bir yavruya sahip çıktığı iyi örneğinde olduğu gibi Akıl sahibi insanlara özellikle de insanlıktan nasibini almamış sözde insanlara ve sözde annelere kapak olsun.

Bu sevgiye saygıya  güzelliklere iyi örneklere hasret kalmış ülke ve insanlar olarak umudumuzu yitirmeyelim.

Topyekûn ülke ve insanlar olarak özlediğimiz iyilik ve güzelliklerin iyi ve güzel özde insanlar ve özellikle özde Anneler sayesinde gerçekleşeceği günler yakındır...

İyi ve güzel örnekleri işte bu insan dostu güzel annenin karşı cinsten yavruyu,kendi doğurduğu yavru gibi sahiplenmesidir.


Bu haber toplam 1.393 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları