HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

MANSUR YAVAŞ

16 Eylül 2021 Perşembe

Yüce Allah dili dini ırkı ve rengi ne olursa olsun, akıl vererek yarattığı tüm insanları bizim gibi senden benden, bizden sizden diye bir birinden ayırmadan ben çalışana veririm buyuruyor. 

Çalışın seninde, sizinde olsun çalıyor ama çalışıyor diyerek oyları alıp seçildikten ve atandıktan sonra, sadece kendilerinden olanların düğünlerine cenazelerine gidip, kendinden başkasına insanca yaşam hakkı tanımayan, kendinden, kendi kasası ve kesesinden başka Allahın kulunun kasasını ve kesesini düşünmeden yaşayan seçilmiş ve atanmış şahsi çıkarcı idareciler.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 21 ülkeden 32 belediye başkanının aday gösterildiği "2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü"nü kazandı. 

Yavaş'ın kazandığı ödülü küçümseyen eski başkan Melih Gökçek'in ise 2012 yılında aynı ödüle aday gösterildiği ancak kazanamadığı, ona rağmen ödüle aday gösterilmesini övünerek paylaştığı ortaya çıktı.

Ankara'da Sakarya Zaferi'nin 100. yıl dönümü anlatımlar, mapping gösterisi ve konserlerle kutlandı. Gençlik Parkı'nda düzenlenen kutlamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Belediye Başkanları Vakfı (City Mayors Foundation) tarafından düzenlenen 2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülü'nü kazandığı açıklandı.

"BU BAŞARI 6 MİLYON ANKARALININ"

Vatandaşların alkışları arasında sahneye çıkan Yavaş, "Sevgili hemşerilerim, biraz önce İngiltere'den açıklanmış. Tabii son derece mutlu olduk. Ama bu başarı Mansur Yavaş'a ait değil, 6 milyon Ankaralının. İnşallah sizlerin adına bu ödülü alacağım. Hepinize sonsuz sevgi ve saygılar sunuyorum diyerek ödülün  Ankaralıya ait olduğunun altını çizen yemeyen ve yedirmeyen insan evladı Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş,Allah seni kazanan babandan ziyade doğurmakla bırakmayıp hayata dair her türlü olumsuzluğa göğüs gererek hayırlı ve uğurlu vatan evladı olarak yetiştiren anneniz hanımefendiye ülkede Ünye de tüm dünyada aynı minval üzere evlat yetiştiren tüm özde anneler adına minnet ve şükranlarımızı sunarız diyor saygılar sunuyoruz.

Başarıların daim olsun. Yüce Allah ayağına taş değdirmesin. Kem gözlerden korusun. Saygıdeğer Başkan Mansur Yavaş, en önemlisi yüce Allah ülkede Ünye de ve dünyada sizler gibi milletin hakkın yemeyen ve yedirmeyen insanların, başkanların, seçilmiş ve atanmış idarecilerin sayısını artısın diyor, saygılar sunuyorum.


Bu haber toplam 484 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları