HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Çocuklar, Ülke ve Dünya Sizin Yüzünüzden Ağlıyor..!

9 Nisan 2021 Cuma

Doğarken ağla, yaşarken ağla. Ölümlü insanoğlu fani dünyada siz kendinden başkasını düşünmeyen paragöz idareciler yüzünden hiç gülmeyecek mi Allah aşkına… İdareciler olarak adil olunda millet ve evlatları da gülsün sizler gibi paragöz idareciler…

Siz idareciler insafa gelmedikçe, geleceğimizin umudu çocukları ağlayan ülkenin ve dünyanın hiçbir insanı, hatta insan dostu canlıları da aynen bizim gibi gülmez, böyle giderse de ilelebet gülemez.

Geleceğimizin umudu çocukların gülmediği yörede, ülkede ve tüm dünyada idareci ülkede ve Ünye’de olduğu gibi sadece kendine çalışıyor demektir, aynen günümüzdeki Ülkede yaşayan 84 milyon insanın, bir milyon idareciye, Ünye'de yaşayan 130 bin insanın da azami 10 idareciye, dünyadaki tüm insanların sayıları bir elin beş parmağını geçmeyen sözde idarecilere çalıştığı gibi.

Çünkü yüce Allah bana ait günahlarınızla ve sevaplarınızla,kusurlarınızla gelin sorumluluğu bana ait,ama bana kul hakkıyla gelmeyin karışmam buyuruyor..

Bunca kul hakkının yendiği ülkede ve Ünye'de resimde görülen ihtiyaç sahibi insanı görmesi ve ne çocuğa nede ailesine hissettirmeden tedavisini yaptırması gereken devlet idarecileri görüp de görmezden gelerek geleceğimizin umdu çocukları ağlatırsa ülke Ünye ve insanlar daha nasıl gülsünler.!

Unutmayın idareciler, halkın hakkını yemeye devam ettiğiniz sürece asla haram kazandığınız paradan ve haram parayla yaşadığınız hayattan ne siz nede aileniz ve evlatlarınız tat almaz, alamaz...

Çünkü kul hakkı yemek günahların en büyüğünü işlemektir.

Çocukların gülmediği Ülkede ve Ünye'de ve tüm dünyada siz idareciler ve evlatlarınız da asla gülmez, gülemez....

Çünkü siz paragöz idareciler dün, bugün özellikle de günümüzde sadece kendinizi ve ailenizle bir avuç yandaşınızı düşünüyorsunuz.

Ama unutmayın parayla saadet olmaz,parayla yüzler gülmez..,işte onlarca paranız olduğu halde ne siz nede çocuklar ve insanlar gülmüyor....

Bakın her duyarlı vatan evladı gibi şair yazar müzisyen Hilmi Şahballı” Ağlatmayın Çocukları” başlığı altında yazdığı şirinde sizlere ve gibilere ne diyor,Okuyun…Kendinize gelin,devletin sahibi aziz millet tarafından,devletin ve milletin huzurlu ve güvenli geleceği adına büyük umutla seçilerek görev ve yetki verilip çok şey değil,aslında milleti günümüzde olduğu gibi hüngür hüngür ağlatan da değil,aç,açık ama huzur ve güvenle yaşatarak iştahla güldürmesi beklenen idareciler…!

Ağlatmayın Çocukları

Gelin bulalım barışı

Ağlatmayın,çocukları...!

Silin gözlerinden yaşı

Ağlatmayın,çocukları...!

Anneler boynunu büker,

Acısı yürekler yakar,

Melekler gözyaşı döker,

Ağlatmayın çocukları..!

Uyuyorsa kaldırmayın,

Gül yüzleri soldurmayın,

İnsanlığı öldürmeyin,

Ağlatmayın çocuklar...!

Bosna-Hersek, Karabağ da,

Dün Bağdat da, bugün Şam da,

Yeter utanın bu çağ da,

Ağlatmayın çocukları…!

İbrahim’le ses eyledi,

İsmail’le süs eyledi,

Nemrut bile pes eyledi,

Ağlatmayın çocukları…(Hilmi Şahballı)

Dün, bugün ve özellikle de günümüzde hereksi ama özelliklede yarınımızın umudu ve huzurlu geleceği olan çocukları dolayısıyla anne baba ve tüm ebeveynleri ile ülke siz ve sizin gibi kendinden başkasını düşünmeyen Paragöz bencil idareciler yüzünden ağlıyor.

Yüce Allah siz ve sizin gibi bencil idarecilere insaf ve versin, daha ne diyelim, nasıl diyelim, kendinden başkasını düşünmeyen siz ve sizler gibi bencil paragöz idarecilere diyor, saygılar sunuyorum...


Bu haber toplam 2.487 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları