Eşsiz Güzelliğiyle Turistlerin İlgi Odağı

Hem de yerli ve yabancı turistlere hizmet vermeye devam eden Çınarsuyu Doğal Tatil Köyü, Ünye'nin eşsiz güzelliklerinden biri olarak yoğun ilgi görüyor.

Tabiat harikası Çınarsuyu Doğal Tatil Köyü, şehirde turizmi 12 aya yayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla Orkent A.Ş. tarafından yapılan birçok düzenleme ve tadilat ile yeniden halkın hizmetine açılmıştı. Daha konforlu bir şekilde hem bölge sakinlerine hem de yerli ve yabancı turistlere hizmet vermeye devam eden Çınarsuyu Doğal Tatil Köyü, Ünye'nin eşsiz güzelliklerinden biri olarak yoğun ilgi görüyor.

Eşsiz Güzelliğiyle Turistlerin İlgi Odağı

68 bin metrekarelik alan içerisinde bulunan Çınarsuyu Doğal Tatil Köyü, 4 kilometrelik plajıyla ve eşsiz manyetik kumuyla yılın 4 mevsiminde turistlerin ilgisini çekiyor. Tatil köyünün içerisinde restoran, kafe, kapalı ve açık hava düğün salonları, bungalov evler, taş evler, kamp alanları, karavanpark, aile ve kadın plajı gibi birçok olanak bulunuyor.

Huzurlu ve Konforlu Konaklama İmkanları

Doğanın kalbinde 8 adet taş ev yer alıyor. Her biri 5 kişi kapasiteli evlerde modern mutfaklar, geniş ebeveyn yatak odaları ve şömineler misafirleri bekliyor. Doğalgazın getirildiği tüm binalar sıcak su ve kaloriferli ısıtma sistemi ile sadece yaz mevsiminde değil kış mevsiminde de tatil yapma ayrıcalığı sunuyor. Plajda yer alan 50 adet bungalovda da yatak odası, banyo ve wc ile sıcak su ve kalorifer konforu sağlanmış durumda. Misafirler, plajın hemen yanı başında konakladıkları bungalovlarda tüm ihtiyaçlarını rahatça karşılayabiliyorlar.

Unutulmaz Organizasyonların Adresi

Düğün, söz, nişan, sünnet, eğitim, toplantı gibi her türlü konaklamalı ya da konaklamasız organizasyonlar için 500 metrekare kapalı ve 500 metrekare açık hava düğün salonu hizmet veriyor. Lezzetli menülerle donatılan salonlar, en özel günlerinde vatandaşlara eşlik ediyor. Doğa ile iç içe huzurlu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler ve özel günlerini eşsiz bir mekanda gerçekleştirmek isteyenler için rezervasyonlar şimdiden başladı. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

HABER MERKEZİ


İlk Yerli Haberleşme Uydumuz Temmuz Fırlatılacak!

Kadın Kahramanlarının Kıyafetleri Yeniden Tasarlandı..

AK Parti; "31 Mart seçimlerinin telafisi mümkün!"

Ordu ve Amasya'da 19 FETÖ Zanlısı Yakalandı..

Fatsa'da Üzücü Olay!

"Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı" Açıklandı

Türk Yıldızları Samsun'da Pravo Yaptı

NÖBETÇİ ECZANELER

TURİSTLERİN EN BÜYÜK YARDIMCILARI ONLAR

Türkiye'de geçen yıl 1 milyon 314 bin trafik kazası oldu
Anasayfa