CHP’li Gürsoy; “Emek, Alın Terinin Karşılığını Alacak”

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, 31 Mart’ta yanan kıvılcımın tüm Türkiye’yi aydınlatacak ışığa dönüşeceğine vurgu yaparak, “Emek, alın terinin karşılığını alacak” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, çalışanların sorunlarına değindi.

 

Emek üzerinde artan baskıya işaret eden Başkan Gürsoy; “Kölelik düzeni haline gelen taşeronlaşmanın sonucu olarak işçiler iş cinayetlerinde yaşamını yitirdi. Adam kayırma, iş güvencesi tehdidi, grev haklarının kısıtlanması, özgürlük, adalet ve demokrasi sorununu doğurdu. Yoksuldan alıp zengine veren iktidar şatafat içinde yaşayan yandaş yaratırken atama bekleyen öğretmenler açlık sınırının altında çalışmaya mahkûm edildi. Emeklilerimiz yoksulluğa karşı yaşam mücadelesi veriyor. Çalışanlar iş güvencesi tehdidi ile karşı karşıya” dedi.

 

Mücadeleyi yükselteceklerini ifade eden Başkan Gürsoy, şunları söyledi: “Emekten yana olan tüm kesimlerin dayanışması ile mücadeleyi yükselteceğiz. 31 Mart’ta bir kıvılcım yaktık. O kıvılcım tüm Türkiye’yi aydınlatacak ışığa dönüşecek. Emek, alın terinin karşılığını alacak. Bu inançla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nın yeni umutlara vesile olmasını diliyorum. 1 Mayıs’ı kutlamak için 1977 yılında Taksim’e çıkan emek ve özgürlük mücadelesinin öncülerini, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirenleri saygı ile anıyorum. 1 Mayıs’ı meydanlarda coşkuyla kutlayacağımız Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz.”

 

HABER MERKEZİ


Çay üreticileri ilk sürgün mayıs hasadı için makas sallıyor

ÜNYE DEVLET HASTANESİNDE DEPREM TATBİKATI

Hava kirliliğinin neden olduğu hastalıklar yaşam süresini kısaltıyor

Ordulu çobanların 4 gün sürecek yayla yolculuğu başladı

Gazeteci Nuh Kırca’nın Babası İbrahim Kırca Vefat Etti

MADENCİLER DUALARLA ANILDI

Havza Atatürk Evi'nde Ziyaretçi Yoğunluğu

17 MAYIS CUMA RANDIMANINA GÖRE FINDIK FİYATLARI

İlk Yerli Haberleşme Uydumuz Temmuz'da Fırlatılacak!

Kadın Kahramanlarının Kıyafetleri Yeniden Tasarlandı..
Anasayfa