SUÇ ÖRGÜTLERİ MAHZENDE ÇÖKERTİLDİ…

İçişleri Bakanı Ali Yerlikayanın liderliğinde gerçekleştirilen Mahzen-35 operasyonları, ülke genelinde organize suç örgütlerine yönelik sarsıcı bir darbe vurdu. Operasyonlar neticesinde 6 ilde düzenlenen baskınlarda 6 organize suç örg

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın liderliğinde gerçekleştirilen "Mahzen-35" operasyonları, ülke genelinde organize suç örgütlerine yönelik sarsıcı bir darbe vurdu. Operasyonlar neticesinde 6 ilde düzenlenen baskınlarda 6 organize suç örgütünün faaliyetleri çökertildi ve 46 şüpheli yakalandı.

Bakan Yerlikaya, operasyonların detaylarını sosyal medya hesabından duyurdu. Antalya'da Engin Tatar, Balıkesir'de Mehmet Canbaz, Gaziantep'te Eyyüp Doğruer, Konya'da Recep Örnek, Mersin'de Okday Gün ve Uşak'ta Erkan Saltık'ın elebaşılığını yaptığı tespit edilen 6 ayrı organize suç örgütünün faaliyetleri etkisiz hale getirildi.

Operasyonlarda ele geçirilen bilgilere göre, suç örgütü üyeleri kumar faaliyetleri kapsamında yüksek faizle borç verdikleri kişilere silahlı saldırılar düzenlemiş ve tefecilik faaliyetleriyle haksız kazanç elde etmişlerdir. Ayrıca, rekabet içinde oldukları diğer suç gruplarına karşı silahlı saldırılar düzenleyerek, baskı ve şiddet yoluyla haksız kazanç sağlamışlardır. Operasyonlar sonucunda 30 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, otomatik silah, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve suç geliri ele geçirilmiştir.

Bakan Yerlikaya, halkın huzurunu kaçıran ve organize suç örgütlerine göz açtırmayacaklarını belirterek, adaletin sağlanması için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

"Mahzen-35" operasyonları, ülkenin huzur ve güvenliği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak A.A.

 


İlk Yerli Haberleşme Uydumuz Temmuz Fırlatılacak!

Kadın Kahramanlarının Kıyafetleri Yeniden Tasarlandı..

AK Parti; "31 Mart seçimlerinin telafisi mümkün!"

Ordu ve Amasya'da 19 FETÖ Zanlısı Yakalandı..

Fatsa'da Üzücü Olay!

"Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı" Açıklandı

Türk Yıldızları Samsun'da Pravo Yaptı

NÖBETÇİ ECZANELER

TURİSTLERİN EN BÜYÜK YARDIMCILARI ONLAR

Türkiye'de geçen yıl 1 milyon 314 bin trafik kazası oldu
Anasayfa