Ordu BB Meclisi AK Parti Grup Toplantısı Yapıldı

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin AK Parti grubu ilk toplantısını yaptı. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Altaş; “Gerçek belediyecilik ile Ordu’da hizmet destanlarımızı yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye (BB) Meclisi AK Parti Grubunun ilk toplantısı İl Başkanı Selman Altaş Başkanlığında parti il binasında yapıldı.

 

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Yerel Yönetimler Başkanı Talip Şen, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

 

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Selman Altaş, 31 Mart tarihinde Türkiye de seçimlerin yapıldığını ve Ordu’da vatandaşların tercihini yeniden gerçek Belediyecilikten yana kullandığını belirterek; “Ordu’da Büyükşehir ile birlikte 12 Belediye Başkanlığını kazandık, 2 Belediye Başkanlığını da Cumhur İttifakı ortağımızın kazandı. Büyükşehir’de 35 Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğini kazandık. Şimdi bize düşen, sahada vatandaşlarımıza ne söz vermişsek her bir sözü yerine getirmek için, gündüzümüzü dinlenmeden, gecemizi kendimize örtü eylemeden samimiyet ve gayretle çalışacağız” dedi.

 

Başkan Altaş, şöyle devam etti; “Yeni seçilen Belediye Başkanlarımıza ve Meclis Üyelerimize, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum. Belediye Başkanlarımızla birlikte, devam eden projelerimizle, Ordu’yu zirveye taşıyacak yepyeni projelerle hizmetlerimizi aksatmadan, düşünen, üreten ve yarışan Ordu’yu hep birlikte inşa edeceğiz. AK Partili belediyelerimizle birlikte destanlarımızı yazmaya devam edeceğiz. Gerçek belediyecilik, tevazu, samimiyet ve gayretle, 'memleket işi gönül işi' diyerek, her bir Belediye Başkanımız insanüstü gayretleri ile hizmeti vatandaşımızın ayaklarına kadar görecekler.”

 

Konuşmalardan sonra yeni dönemin Büyükşehir Belediyesi Parti Grubu seçimlerine geçildi. Parti Grup Başkan Vekilliğine Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Grup Sözcülüğüne Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, Grup Sekreterliğine Kabadüz Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tuncay Uzunçakmak seçildi.

 

HABER: Mehmet Emin Danış


NÖBETÇİ ECZANELER

Erdoğan'dan Özel görüşmesiyle ilgili ilk yorum

"ALIM GÜCÜNÜ ARTIRMAK İÇİN REFAH PAYI VERİLMESİ ŞARTTIR"

52 Orduspor FK’den Taraftara Desteğin Devamı Çağrısı!

Milletvekili Şanlıtürk: “Üretici Fındığa Sahip Çıksın!”

Yaz sebzeleri cep yakıyor !

Genç Matematikçilerimiz Olimpiyat Şampiyonu!

Ahmet Cemal Mağden Huzurevi’nin Temeli Atıldı

Ordu’da Zabıta Denetimlerini Sürdürüyor

YKS için 40 gün sürecek dünyadan izole "kapalı matbaa dönemi" başladı
Anasayfa