HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Haziran 2021 Pazartesi

“ŞİDDETİN SON BULMASINI İSTİYORUZ”

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sağlık Kurulu Raporu randevusuna geç kalan kişi doktorlara saldırdı.
“ŞİDDETİN SON BULMASINI İSTİYORUZ”

Ordu Tabip Odası Başkanı Ali Coşkun, ‘Hekimler ve sağlık personelleri  federkarca görev yapan meslek erbabıdırlar. Pandemide bu fedekarlıkları ve özverileri bir kez daha hem Türkiye’nin hemde Dünyanın gözü önünde  ortaya çıkmıştır. Bu kadar zor şartlarda görev yapmalarına rağmen her halde hiçbir şey hekimleri  hastalarından ve hasta yakınlarından gördüğü  darp ve şiddet  saldırı kadar  inciltmemiştir, yormamıştır, üzmemiştir. Artık hekimler bu  saldırılara hekime karşı şiddet, saldırılara bir son verilmesini istiyorlar. Çünkü hekimler bu şekilde artık görevlerini doğru  yapamaz hale gelmiştirler. Moralleri bozuktur. 

Son olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir hekime saldırı  ve şiddet olayını  gerçekleşti.  Artık bu saldırıların şiddetin daha kuvetli  yasalarla desteklenerek  Tüm Türkiye’de  son bulmasının  güzel ülkemize yakışmadığını  bir kez daha belirtmek istiyorum . Biz hekimler şu  bilinsin ki hiçbir saldırı şiddet  bizi görev yapmaktan alıkoyamayacaktır. Aynı fedekarlıkla  görevlerimizimin başındayız. Ama yasa yapıcılardan da bu şiddete  son verimesi için hekimlerin ve sağlık personelinin  korunası için özel önlem istiyoruz.  Bu isteyişimizinde gözardı edilmemesini  özellkle  talep ediyoruz’ dedi.




Anahtar Kelimeler : “ŞİDDETİN, SON, BULMASINI, İSTİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler