HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Eylül 2022 Cuma Saat: 08:30

‘SAĞLIKTA ŞİDDETLE MÜCADELE EDECEĞİZ’

Hastanede çalışan sağlık görevlisinin uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetmesi üzerine Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Doktor Ali Coşkun, bu konuyla mücadele edeceklerini söyledi.
‘SAĞLIKTA ŞİDDETLE  MÜCADELE EDECEĞİZ’

Hastanede çalışan sağlık görevlisinin uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybetmesi üzerine Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Doktor Ali Coşkun, bu konuyla mücadele edeceklerini söyledi.

14 Eylül Salı günü İstanbul Esenyurt Devlet Hastanesi'nde çalışan güvenlik görevlisi, hastanede uğradığı bıçaklı saldırıda yaşamını yitirdi. Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Doktor Ali Coşkun olayla ilgili yaptığı açıklamasında üzüntülerini dile getirerek şunları söyledi; “Maalesef yine canımız yandı. Canımız gitti. İstanbul Esenyurtta bir güvenlik görevlisi kalbinden bıçaklanarak şehit oldu. Artık sağlıkta ki acımızın bu şiddetin sağlık sistemine yaptığı tahribatın tarifini biz bulamıyoruz. Gerçekten çok üzülüyoruz.

Yetkililerden artık bu işe bir an önce çözüm bulmasını sağlıkta şiddet olaylarının adeta bir bıçak kesilir gibi kesilmesini bir kabustaymışız kabustan uyandıktan sonra birden hayatımızdan bu sağlıkta şiddetin çıkmasını temenni ediyoruz.

Özellikle bundan önce olduğu gibi şimdiki şehit olan kardeşimize de Allah’tan rahmet diliyoruz. Sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Ordu sağlık platformu olarak kesinlikle bu konuyla mücadele edeceğiz.

 Ordu’muzda sağlık sisteminde şiddetin olmaması için elimizden ne geliyorsa bütün paydaşlarla beraber değerlendirerek bu konu da mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah önce Ordumuzsa sonra ülkemizde sağlıkta şiddet bitecektir. Bizim mücadelemiz bunun içindir buna inanıyoruz.”

  nBÜLTEN





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler