HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Aralık 2021 Çarşamba

DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI

Genel Bütçe ve Döner Sermaye Mali Analiz, Değerlendirme Toplantılarına Fatsa ve Ünye Devlet Hastanesinde yapıldı.
DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI YAPILDI

Genel Bütçe ve Döner Sermaye Mali Analiz, Değerlendirme Toplantılarına Fatsa ve Ünye  Devlet Hastanesinde yapıldı.

Ordu İl Sağlık Müdürüm  Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Destek Hizmetleri Başkanı Kamil Güler, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş, Başkan Yrd.Uzm.Dr.Ayşenur Hoş, Destek Hizmetleri Başkan Yrd.Ertan Çelik, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Alper Delier ve diğer yetkililer katıldı.

Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, bilgilendirme sunumunu hazırlayan Destek Hizmetleri Başkan Yrd.Ertan Çelik, Gonca Baş İnce, Bünyamin Yalçın ve Filiz Yılmaz’a emeklerinden dolayı; misafirperverlikleri ve hazırlamış oldukları sunum içinde Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Alper Delier ile yönetici ekibine teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından Ünye devlet hastanesinde genel bütçe ve döner sermaye MALİ ANALİZ ve MALİ DEĞERLENDİRME toplantısı İl Sağlık Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş ve Destek Hizmetleri Başkanı Kamil Güler tarafından gerçekleştirdi. Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu, bilgilendirme sunumunu hazırlayan Destek Hizmetleri Başkan Yrd.Ertan Çelik, Gonca Baş İnce,Bünyamin Yalçın ve Derya Azaklı’ya emeklerinden dolayı çok teşekkür etti. Ayrıca misafirperverlikleri ve hazırlamış oldukları sunumları için Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Tamer Kutlu ve İdari Mali Hizmetler Müdürü Dilek Çiloğlu’na teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

 HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : DEĞERLENDİRME, TOPLANTILARI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler