HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Eylül 2021 Cuma Saat: 07:52

MÜDÜR KASAPOĞLU, PERŞEMBE’DE İNCELEMEDE BULUNDU

Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu ile Personel Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Hakan Hacısalihoğlu’na ziyarette, Perşembe İlçe Sağlık Müdürü ve yakında açılması planlanan İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İsmet Kolomuç eşlik ett
MÜDÜR KASAPOĞLU, PERŞEMBE’DE İNCELEMEDE BULUNDU

Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu ile Personel Hizmetleri Başkanı  Uzm.Dr.Hakan Hacısalihoğlu’na ziyarette, Perşembe İlçe Sağlık Müdürü ve yakında açılması planlanan İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İsmet Kolomuç eşlik etti. 

Çeşitli inceleme ve değerlendirmelerde bulunan Dr.Kasapoğlu, aile hekimleriyle sohbet etti, aşı yaptırmayan vatandaşlarımızın aile hekimliği sisteminden tek tek tespit edilerek aşı olmaya ikna edilmeleri yönünde yapılabilecek çalışmalar istişare edildi.

Ziyaret esnasında tanıştığı genç vatandaşımızın ilk başlarda aşı ile ilgili tereddütleri olduğunu, sonradan aşı yaptırmaya karar verdiğini öğrenen Dr.Kasapoğlu, aşı yaptırdığı için vatandaşımızı tebrik etti. Ayrıca aşı olmayan arkadaşlarını da ikna ederek aşıya getireceğinin sözünü aldı. 

Perşembe’nin İlçe Devlet Hastanesine kavuşmasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Kasapoğlu, “İlçe Devlet Hastanesinin Perşembe’li vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Perşembe’de yaşayan vatandaşlarımız hastane vasıtasıyla birçok sağlık hizmetinden yerinde faydalanacaklar. Bu hastanenin kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler