HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Mayıs 2022 Perşembe Saat: 02:21

KENDİSİNE HAYRAN BIRAKAN ŞEHİR

“Ordu Kitap Fuarı” katılan şair ve yazarlar Ordu’ya hayranlıklarını dile getirdiler
KENDİSİNE HAYRAN  BIRAKAN ŞEHİR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ordu Kitap Fuarı” birbirinden değerli şair ve yazarları Ordulularla buluşturmaya devam ediyor.

Açıldığı günden bu yana binlerce kişinin ziyaret ettiği “Ordu Kitap Fuarı” dolu dolu geçiyor. Birbirinden değerli şair ve yazarların söyleşi gerçekleştirdiği Ordu Kitap Fuarı son olarak Serdar Tuncer’in “Derdi Derman Eyledik”, Mario Levi’nin, “Çok Sesli Bir Yazarlık Yolculuğu” ve Fatih Duman’ın söyleşileri ile devam etti.

118 yayınevinin yer aldığı fuar, Türk edebiyatının ünlü yazar ve şairleri de katılıyor. 29 Mayıs Pazar akşamına kadar devam edecek olan fuarda söyleşi ve imza günleri de düzenleniyor.

MARİO LEVİ: “BU FUAR DİĞER İLLERE ÖRNEK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ordu Kitap Fuarı”nda bir söyleşi gerçekleştiren Türk Edebiyat Yazarı ve İletişim Eğitmeni Mario Levi, “Ordu’da düzenlenen Ordu Kitap Fuarı’nın diğer illere örnek olacak” dedi.

Yazar Mario Levi, söyleşi sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu insanı çeken bir şehir. Dolayısıyla uzun bir aranın ardından tekrar buraya gelmek beni heyecanlandırdı. Ordulu okurlarımız ile bir araya gelmek onlarla sohbet etmek beni mutlu etti. Bu organizasyonda emeği geçen başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz ne yaparsak yapalım teknolojik, ekonomi ve askerî açıdan gelişebiliriz, bunlar çok önemli ama sanat ve edebiyat asıl kalıcı olandır. Bakın 12. yüzyıldan bu yana Mevlana’yı halen anıyoruz. Dolayısıyla böyle sanatsal ve edebiyat fuarlarının diğer şehirlere de örnek olmasını diliyorum. Bu vesileyle Ordu Büyükşehir Belediyesini kutluyorum.”

ŞAİR SERDAR TUNCER: “ORDU’DA KALİTELİ BİR KİTAP FUARI GÖRDÜM”

Türk Televizyon Programcısı ve Şair Serdar Tuncer, gerçekleştirdiği söyleşi sonrası yaptığı açıklamada Ordu’da düzenlenen kitap fuarının kalitesine değindi.

Türk Televizyon Programcısı ve Şair Serdar Tuncer, açıklamasında şunları söyledi:

“Türkiye’nin en güzel manzarasına sahip kitap fuarında olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu organizasyonlar bizim için oldukça önemli. Bizler bir şeyler yazıyoruz ama onların okurların gönüllerinde bulduğu etkisini bu fuarlarda ortaya çıkıyor. Bu yönüyle de bu fuarları oldukça önemsiyorum. Türkiye’nin bütün illerinde, ilçelerinde buna benzer kitap fuarları yapılıyor ve her geçen gün daha da kaliteli olduğunu bugün burada bir kez daha görmüş oluyoruz. Ordu’da bunu düşünen başta Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyorum.”n HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : KENDİSİNE, HAYRAN, BIRAKAN, ŞEHİR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler