HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Mart 2022 Cumartesi Saat: 07:32

“PROXİMA” İZLEYİCİ İLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Kültür Sanat Mart Ayı Etkinlikleri kapsamında “Proxima” filmi izleyici ile buluştu.
“PROXİMA” İZLEYİCİ İLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Kültür Sanat Mart Ayı Etkinlikleri kapsamında “Proxima” filmi izleyici ile buluştu. Aksiyon ve dram türünde hazırlanan film, etkinliğe katılan izleyicilerin beğenisini kazandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan mart ayı kültür sanat etkinlikleri, dünya sinemasının seçkin filmlerinin gösterimiyle vatandaşlara sinema dolu günler yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini Alice Winocour ve Jean-Stephane Bron’un yaptığı, başrollerinde Eva Green, Zelie Boulant-Lemesle ve Matt Dillon’ın oynadığı “Proxima” filmini izleyiciler ile buluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda gerçekleştirilen film gösterimi öncesi programa katılan vatandaşlara her etkinlikte olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi tarafından mısır ve gazoz ikram edildi. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bir yıl sürecek bir göreve hazırlanan kadın astronotun aksiyon ve dram dolu hikâyesini anlatan “Proxima” filmi izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

Düzenlenen film gösterimine katılan vatandaşlar ise film ve ikramlar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerini ilettiler.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : “PROXİMA”, İZLEYİCİ, İLE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler