HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Mart 2022 Çarşamba

CHARLES CHAPLİN OBBKT PERDESİNDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında sinemayı sinema yapan isimlerden biri olan Charles Chaplin’in “Yumurcak” filmini sinemaseverlerle buluşturuyor.
CHARLES CHAPLİN OBBKT  PERDESİNDE

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında sinemayı sinema yapan isimlerden biri olan Charles Chaplin’in “Yumurcak” filmini sinemaseverlerle buluşturuyor. 1921 yılı yapımı olan bu tarihi filmin gösterimi 16 Mart Çarşamba saat 19.00’da Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda (OBBKT) yapılacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Konserlerden söyleşilere, tiyatrolardan film gösterimlerine birçok kültür sanat etkinliğiyle Ordululara dolu dolu günler yaşatan Büyükşehir Belediyesi, dünya sinemasının önemli filmlerini Orduluların beğenisine sunuyor.

CHARLES CHAPLİN, FİLMİN YÖNETMENİ, SENARİSTİ  VE OYUNCUSU

Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini dünya sinemasının en önemli isimlerinden Charles Chaplin’in yaptığı, başrollerinde yine Charles Chaplin’in yanı sıra Jackie Coogan ve Edna Purviance’nin oynadığı 1921 yılı yapımı “Yumurcak” filmini izleyiciler ile buluşturacak. Kimsesiz bir çocukla onu sahiplenen bir adamın hikâyesinin anlatıldığı film, mizahla örtülü bir dram olsa da gülen gözlü Chaplin'in izleyenine neşe ve umut aşıladığı bir film olarak tarihe geçti.

16 Mart Çarşamba günü OBBKT’de gösterime girecek olan film saat 19.00’da sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.




Anahtar Kelimeler : CHARLES, CHAPLİN, OBBKT, PERDESİNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler