HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Şubat 2022 Cumartesi Saat: 06:52

“KAPTAN FANTASTİK” FİLMİ İLGİYLE İZLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat şubat ayı etkinlikleri kapsamında “Kaptan Fantastik” filmi izleyici ile buluştu.
“KAPTAN FANTASTİK”  FİLMİ İLGİYLE İZLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat şubat ayı etkinlikleri kapsamında “Kaptan Fantastik” filmi izleyici ile buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür sanat etkinlikleri, dünya sinemasının seçkin filmlerinin gösterimiyle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda yönetmenliğini ve senaristliğini Matt Ross’un yaptığı, başrolünde ise Viggo Mortensen’in oynadığı “Kaptan Fantastik” filmini sinemaseverle buluşturdu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosunda HES kodu ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen film gösterimi öncesi programa katılan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından mısır ve gazoz ikram edildi.

Kuzeybatı Pasifik ormanlarında bir baba ve 6 çocuğunun bir kabinde medeniyetten izole hayatta yaşamlarının anlatıldığı “Kaptan Fantastik” filmi izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

Film gösterimine katılan vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleriyle güzel bir akşam yaşadıklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerini ilettiler.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler