HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2022 Perşembe

ÇOCUKLARIN KEYFi YERiNDE

Çocukların ve ailelerin beğenisini kazanan Altınordu Belediyesi Sinema Günlerinin her biri, birbirinden renkli ve heyecanlı geçiyor.
ÇOCUKLARIN KEYFi YERiNDE

Çocukların ve ailelerin beğenisini kazanan Altınordu Belediyesi Sinema Günlerinin her biri, birbirinden renkli ve heyecanlı geçiyor.

 Altınordulu'lar tarafından İlgi ile takip edilen ve takdir toplayan etkinlikte son olarak  "Evliya Çelebi ve Ölümsüzlük Suyu" adlı animasyon filmi çocuklarla buluşturuldu.

1600'lü yıllarda yaşamış, tarihimizin en önemli figürlerinden biri olan ve yaşadığı süre boyunca edindiği gözlemleri Seyahatnâme ismini verdiği önemli kaynakta bir araya getiren Evliya Çelebi'yi konu edinen film ile çocuklar tarihin izini sürdüler.

BU TADI ÇOK SEVDİ

Altınordu Trafik Eğitim Parkında gerçekleşen Sinema Günleri etkinliğinde, her film gösteriminde olduğu gibi çocuklara patlamış mısır ve Altınordu’nun doğal elmalarından elde edilmiş organik elma suyu ikram edildi.

Çocuklar ikramlar eşliğinde sinema ortamında film seyretmenin keyfini yaşarken aileler de hem Altınordu Belediyesinin ikramlarından tattılar hem de çocukların coşku ve heyecanına ortak oldular.

“SİNEMA KEYFİNİ YAŞAMAYA DAVET EDİYORUM”

Altınordu’nun tüm çocuklarını sinema keyfini yaşamaya davet eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, "öteden beri kültür ve sanatın önemini bilen ve önceleyen bir kent olarak Altınordu'muzu kültür ve sanat şehri olarak konumlandırıyoruz. Yarınlarımız olan çocuklarımızı kültürel etkinlikler ile hem eğitim döneminin ikinci yarıyılına hem de hayata hazırlıyoruz. Kültürel Belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, kent kültürü ve kent kimliğinin oluşmasında aynı zamanda kentlilik bilincinin gelişmesinde önemli bir yer tutan kültür ve sanat etkinliklerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Altınordu Belediyesinin Kültür ve Sanat etkinliklerini çok beğendiklerini ve başarılı bulduklarını belirten çocuklar ve aileleri, Başkan Aşkın Tören'e ve Altınordu Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

"Çocuk dostu şehir çocuk dostu Belediye Altınordu" sloganı ile düzenlenen ve hafta içi her gün 18.30 da başlayan film gösterimi ile devam eden Sinema Günleri 6 Şubat Pazar günü son bulacak.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : ÇOCUKLARIN, KEYFi, YERiNDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler