HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Kasım 2021 Pazartesi

ERGİN KARLIBEL SANAT MERKEZİ AÇILDI

Ergin Karlıbel Vakfı bünyesinde kurulan, Ergin Karlıbel Sanat Merkezi, Doç. Dr. Nihat Sezer Sabahat’ın heykel sergisi ile kapılarını açtı
ERGİN KARLIBEL SANAT MERKEZİ AÇILDI

Ergin Karlıbel Vakfı bünyesinde kurulan, Ergin Karlıbel Sanat Merkezi, Doç. Dr. Nihat Sezer Sabahat’ın  heykel sergisi ile kapılarını açtı

Taşbaşı Mahallesi Menekşe Sokak No:5’de bulunan Sanat Merkezindeki sergi Vali Tuncay Sonel, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, sanatseverler ve iş adamları katıldı.

Ergin Karlıbel Sanat Merkezi  açılışında konuşan Levent Karlıbel, sanat merkezi kapısının tüm sanatseverlere açık olduğunu söyledi.

Helkeltraş Nihat Sezer Sabahat  ise sergisindeki eserlerin tamamının atık metalden olduğunu söyledi. Sebahat, ‘’Sanayi artığı dişlilelere, metallere şekil ve hayat veriyorum. Amacım hem dönüşümü sağlamak, hemde ortaya güzel bir eser çıkarmaktır.

Tamamen sanat ve sanatçı dostu olan Ergin Karlıbel, abimin de desteği ile bu sergimizi açtık. Farklı bir sergi oldu’’ diye konuştu.

Vali Tuncay Sonel ise, Ergin Karlıbel’e hitaben yaptığı konuşmasında, ‘’ Ergin bey gibilerinin ilimizde çoğalmasını dilerim. Kendisi Ordu için elinden geleni yapıyor. Özellikle Üniversitelerin açıldığı dönemde yurda yerleşemeyen otellerini kız öğrencilerimize açarak hiçbir ücret talep etmeden iki ay ağırladı. Kendisi örnek bir insandır.

Bugünde burada sanata verdiği desteği görüyoruz. Allh başımızdan eksik etmesin’’ dedi.

Daha sonra Ergin Karlıbel Sanat Merkezi’nin açılışı yapıldı ve  Nihat Sezer Sabahat’ın  heykel sergisinin gezildi.

DUYGU BAŞ 




Anahtar Kelimeler : ERGİN, KARLIBEL, SANAT, MERKEZİ, AÇILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler