HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Kasım 2022 Salı Saat: 07:40

BEKYÜREK, HAFTAYA KAYABAŞI’NDA BAŞLADI

Sınıf ziyaretleri sonrasında okulun kütüphanesinde incelemelerde bulunan Müdür Bekyürek, okul yöneticilerinden kütüphane ve bilişim sınıfı hakkında bilgi aldı.
BEKYÜREK, HAFTAYA  KAYABAŞI’NDA BAŞLADI

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, haftanın ilk mesai gününde Kayabaşı İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret etti. 

Ziyarette, öğretmen ve öğrencilerle birlikte bayrak törenine katıldı, ardından sınıfları ziyaret etti. Sınıf ziyaretlerinde ilk önce anasınıfı öğrencileriyle bir araya gelen Müdürü öğrencilerle bir süre etkinlik yaptı, öğretmenlerden yürütülen eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Okuldaki diğer sınıfları da ziyaret eden Müdür, öğrencilerle sohbet edip, görüş ve isteklerini dinledi, kendilerine başarılı bir eğitim hayatı temennisinde bulundu. Sınıf ziyaretleri sonrasında okulun kütüphanesinde incelemelerde bulunan Müdür Bekyürek, okul yöneticilerinden kütüphane ve bilişim sınıfı hakkında bilgi aldı.

 Okul yöneticileriyle kısa bir değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra öğretmenlerle bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, öğretmenlerle eğitim öğretim faaliyetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.    nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : BEKYÜREK, HAFTAYA, KAYABAŞI’NDA, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler