HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Kasım 2022 Salı Saat: 07:48

BEKYÜREK, HAFTAYA KÖKENLİ’DE BAŞLADI

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, haftanın ilk mesaisine Kökenli İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek başladı.
BEKYÜREK, HAFTAYA KÖKENLİ’DE BAŞLADI

Altınordu Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek, haftanın ilk mesaisine Kökenli İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek başladı. 

Bayrak Tören öncesinde öğretmenlerle bir araya gelen Müdür, kendileriyle eğitim faaliyetleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Öğrenci ve öğretmenlerle birlikte İstiklal Marşı törenine katılan Müdür, törenin ardından sınıflarda öğrencileri ziyaret edip öğrencilerle sohbet etti, öğrencilere başarılı bir eğitim hayatı temennisinde bulundu.  

Millî Eğitim Bakanlığı himayesinde 2016'da başlatılan ve okullara teknoloji laboratuvarlarının açıldığı "Zekâ Küpü" projesi kapsamında Turkcell tarafından okulda açılan "Turkcell Zekâ Küpü Sınıfı"nda ve okul kütüphanesinde incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, okul kütüphanesindeki kitap sayısında son bir yılda gerçekleştirilen artış nedeniyle okul yöneticileri ve öğretmenlerini tebrik etti. 

Ziyaretinin son bölümünde okul bahçesinde beden eğitimi dersindeki öğrencilerle bir süre oyun oynayan Müdür, okul bahçesindeki hayvan bakımı ve tarım atölyelerindeki çalışmaları inceledikten sonra okul yöneticileri ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.   nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : BEKYÜREK, HAFTAYA, KÖKENLİ’DE, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler