HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Haziran 2021 Cumartesi

LGS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek başkanlığında Şube Müdürlerimiz Hürrem Tanrıverdi, İhsan Aras ile Abdulkadir Polat ve ortaokul müdürlerinin katılımıyla Atatürk Kültür Merkezinde liselere geçiş sistemi sınavı(LGS) bilgi
LGS BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek başkanlığında Şube Müdürlerimiz Hürrem Tanrıverdi, İhsan Aras ile Abdulkadir Polat ve ortaokul müdürlerinin katılımıyla  Atatürk Kültür Merkezinde liselere geçiş sistemi sınavı(LGS) bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

 İlçe Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek "06 Haziran 2021 Pazar günü 8.sınıf öğrencilerimizin katılacağı LGS sınavını gerçekleştireceğiz. Okul yöneticilerimizin ve sınav görevlilerinin Bakanlığımızın sınav ile ilgili talimatlarını iyi okumalarını ve harfiyen yerine getirmelerini istiyorum. Sınavla ilgili tereddütlü durumlarda mutlaka iletişime geçelim, öğrencilerimizin sağlıklı bir sınav geçirmelerini sağlamak adına gerekli iş ve işlemleri eksiksiz yapmaya özen gösterelim. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar, sınavda görevli arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum." dedi. Müdürümüzün konuşmalarının ardından Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan bilgilendirme sunusu izlendi. Şube müdürlerimizin sınav öncesi, sınav esnasında ve sınav sonrasında yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirmeleri ve okul müdürlerinin sınavla ilgili sorularının cevaplanmasıyla toplantı sona erdi.  




Anahtar Kelimeler : LGS, BİLGİLENDİRME, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler