HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Ekim 2022 Pazartesi Saat: 09:46

MÜDÜRLER GÜRGENTEPE’DE TOPLANDI

Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürleriyle gerçekleştirdiği toplantıda; 2022-2023 eğitim öğretim yılında yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
MÜDÜRLER GÜRGENTEPE’DE TOPLANDI

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, 19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün katılımıyla Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesinde değerlendirme toplantısı yapıldı..

Gürgentepe İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Millî Eğitim Müdürleriyle gerçekleştirdiği toplantıda; 2022-2023 eğitim öğretim yılında yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda, Ordu genelinde eğitim öğretim adına yapılan çalışmaların değerlendirmesi yapılarak Bakanlığımız ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde gerçekleştirilen Köy Yaşam Merkezleri projesi kapsamında nüfusu az ve dağınık olan köy ve benzeri yerleşim yerlerinde açılacak ve köylerin kalbi durumuna gelecek olan Köy Yaşam Merkezleriyle ilgili yapılması gerekenler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu,   yetişkin engelli ve özel eğitime ihtiyacı olan engelli kardeşlerimizin eğitim alabilecekleri sadece yetişkinlere mahsus halk eğitimi merkezlerinin açılmasına yönelik yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Okullar arası imkân farklarını azaltmak, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, çocuklarımızın yüreğini okuma sevgisi ile doldurmak ve onların kitaplara ulaşmasını kolaylaştırmak amacıyla yürütülen "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesinde okul kütüphanelerimizde bulunan kitap sayılarının değerlendirilmesi yapılırken hedeflenen sayıya ulaşılması için yapılması gerekenlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Kurumların standartlarını yükseltmek, daha modern ve daha güvenli eğitim ortamı oluşturmak için yeniden yapılan kurumların ile fiziki iyileştirme yapılan okullarımızın son durumları görüşülerek  taşımalı eğitimle ilgili süreçler  ayrıntılı bir şekilde değerlendirildikten sonra gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı.

Mesleki Eğitimde 1.000 Okul Projesi ve Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi çalışmalarının değerlendirilmesi yapıldı. Vargeloğlu, Bakanlık tarafından gönderilen ücretsiz ders kitapları ve kaynak kitaplarının dağıtımı zamanında yapıldığı için ilçe millî eğitim müdürlerine teşekkür etti.

n BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : MÜDÜRLER, GÜRGENTEPE’DE, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler