HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Eylül 2022 Pazartesi Saat: 01:00

WEB 3.0 VE ÖTESİ PROJESİNİN KAPANIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İki gün süren etkinliklerin ilk gününde Fatsa, Ünye ve Gölköy'den katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilere, proje koordinatörü Celal Kılıç tarafından proje içerik ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi verildi.
WEB 3.0 VE ÖTESİ PROJESİNİN KAPANIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Erasmus+ KA2 Mesleki Eğitim Stratejik Ortaklıklar Programı kapsamında, Asset Technology Yunanistan, Braınware s.r.o Slovakya, Polytechnic Institute of Viseu Portekiz, Çankaya Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla 2019 yılından itibaren çalışmaları devam eden Dijital Çağ: Web 3.0 ve Ötesi projesinin kapanış etkinlikleri Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı. İki gün süren etkinliklerin ilk gününde Fatsa, Ünye ve Gölköy'den katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize, proje koordinatörü Celal Kılıç tarafından proje içerik ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi verildi. 

Ayrıca Çankaya Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Buket Akkoyunlu tarafından "Geleceğin Mesleki Yeterlilikleri" konulu sunum yapıldı. Sunumların ardından Ordu TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanında öğrencilerimizin proje kapsamında tasarlayıp ürettiği mobil devre uygulama ürünlerinin gösterimi yapıldı.

Kapanış etkinliklerine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, projede görevli öğrenci ve öğretmenlerimizden çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kapanış etkinliğinde bir konuşma yapan Müdürümüz, projede yer alan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, proje ortaklarını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 nBÜLTEN





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler