HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Eylül 2022 Pazartesi Saat: 06:14

ORDU'DA EĞİTİM YATIRIMLARI

2022 yılı içerisinde Altınordu, Aybastı, Fatsa, Gölköy, Gürgentepe, Çatalpınar ve Korgan ilçelerimizde yapımı tamamlanıp hizmete girecek eğitim yatırımları sayesinde Eğitim Kenti Ordu'muzda büyük bir adım atılmış oldu.
ORDU'DA EĞİTİM YATIRIMLARI

2022 yılı içerisinde Altınordu, Aybastı, Fatsa, Gölköy, Gürgentepe, Çatalpınar ve Korgan ilçelerimizde yapımı tamamlanıp hizmete girecek eğitim yatırımları sayesinde Eğitim Kenti Ordu'muzda büyük bir adım atılmış oldu.

Eğitim Kenti Ordu'muzda büyük eğitim yatırımları, Bakanlığımızın destekleriyle yık - yap şeklinde ve hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle yapılan okullarımızda çalışmalar aralıksız sürmektedir.

Dev yatırımların hızlı bir şekilde devam ettiği ilimizde; Altınordu ilçemizde Türkiye'de stadyum içerisinde açılan ilk spor lisesi olma özelliğine sahip Ordu Spor Lisesinin ve Çatalpınar Özel Eğitim İş Uygulama Okulunun yapımı tamamlanarak geçici kabulü yapılmıştır. Aybastı ilçemizde 16 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesinin yapımı tamamlanırken 12 derslikli Atatürk Ortaokulunun yapımı gerçekleşme oranı % 95 olup hızlı bir şekilde yapımı devam etmektedir. Fatsa ilçemizde 4 derslikli Kurtuluş Anaokulunun geçici kabulü yapılmış olup 8 derslikli  Hacı Zekiye Karamolla Anaokulu, geçici kabul aşamasındadır. Gölköy ilçemizde 4 derslikli Gölmak Anaokulu ve 8 derslikli Gölköy Atatürk İlkokulunun yapımı tamamlanmış olup geçici kabul aşamasındadır. Gürgentepe ilçemizde 16 derslikli Cumhuriyet Ortaokulu gerçekleşme oranı % 90'dır; Korgan ilçemizde 12 derslikli Çamlı 75. Yıl İlkokulu gerçekleşme oranı %  80 iken Tepealan Ortaokulunun yapımı tamamlanmış olup geçici kabul aşamasındadır. İlçelerimizde yoğun bir tempoda çalışmalar tüm hızıyla sürmektedir.

Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu:"Bakanlığımızın destekleriyle 2022- 2023 eğitim öğretim yılında modern, teknolojik yapısı güçlendirilmiş, çevre dostu ve depreme karşı güvenli 11 okulumuzun tamamlanması için çalışmalar ilimiz genelinde hız kesmeden devam ediyor. Eğitim Kenti Ordu'muzda, 2022 yılı içerisinde ilimizi çok daha iyi noktalara taşımak ve yavrularımıza daha iyi eğitim kurumları oluşturmak için tüm imkânlarımızla yorulmadan çalışıyoruz. Dev yatırımlarımızın ilimize kazandırılmasında ve okullarımızın yapım sürecinde emek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.




Anahtar Kelimeler : ORDU'DA, EĞİTİM, YATIRIMLARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler