HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Ağustos 2022 Pazartesi Saat: 01:16

EĞİTİM YATIRIMLARI İNCELENDİ

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, eğitim öğretimle ilgili çalışmaları yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak için Korgan, Kumru ve Ulubey ilçelerini ziyaret etti.
EĞİTİM YATIRIMLARI İNCELENDİ

Ordu Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, eğitim öğretimle ilgili çalışmaları yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak için Korgan, Kumru ve Ulubey ilçelerini ziyaret etti.   

Bu kapsamda Müdür Vargeloğlu Korgan ilçemizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerimizi, eğitim yatırımlarımızı, güçlendirme çalışmaları ile yapımı devam eden inşaat alanları ve okullarımızda yapılan onarım, tadilat işlemlerini yerinde görmek üzere gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında incelemelerde bulundu.

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala ilimiz genelinde yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Yeni eğitim öğretim yılına daha hazır, sağlıklı ve güvenli bir şekilde başlamak için çalışmaların aralıksız sürdüğü ilçede Müdür, güçlendirme çalışmaları devam eden Korgan Ortaokulunu, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, Korgan Yatılı Bölge Ortaokulunu ve Tepealan Emir Yakup İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Burada yapılan çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi alan Müdürümüz, süreç hakkında okul yöneticilerimizle görüş alışverişinde bulunarak yapılması gerekenlerle ilgili düşüncelerini ifade etti.

Eğitim yatırımları ve fiziki iyileştirme çalışmalarının ara verilmeden devam ettiği ilçemizde güçlendirme çalışması olan okulların incelenmesinin ardından Müdür, yeniden yapımına başlanan 16 derslikli Tepealan Ortaokulu ile 12 derslikli Çamlı 75.Yıl İlkokulu / Ortaokulunun inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmaların hangi aşamada olduğunu yerinde gördü ve ilgililerden bilgi aldı.

Müdür Vargeloğlu,"Bakanlığımızın destekleriyle ilimiz genelinde hızla devam eden güçlendirme çalışmalarını ve yeniden yapılan eğitim kurumlarımızın son durumlarını görmek için kurumlarımızı yerinde ziyaret ediyoruz. Yapılan çalışmalar sayesinde geleceğimizin teminatı yavrularımıza daha kaliteli ve daha güvenli bir eğitim öğretim ortamı sağlamış olacağız. İlçemizde yürütülen bu çalışmaların eksiksiz ve planlanan zamanda tamamlanması için ilgililerin sahada olmasının önemli olduğu bilincinden hareketle; bu süreçte özverili bir şekilde çalışan yöneticilerimizle ile inşaat alanlarında emek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

KUMRU VE ULUBEY’E ZİYARET

Yeni eğitim öğretim yılına daha hazır, sağlıklı ve güvenli bir şekilde başlamak için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü ilçemizde Müdür; eğitim kurumlarımızı İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar, Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürü  Suat Evin ve Şube Müdürü  Muhsin Kütük ile gezerek incelemelerde bulundu. Eğitim yatırımları ve fiziki iyileştirme çalışmalarının durmaksızın devam ettiği ilçemizde süreçte gelinen aşamayı yöneticilerimizle değerlendirerek yapılması gerekenlerle ilgili düşüncelerini ifade etti.

Müdür Vargeloğlu, yeni eğitim öğretim yılı öncesi yoğun bir tempoda ilçe saha ziyaretlerine Ulubey ilçemiz ile devam etti. Okullarımızın standardının yükseltilmesi, yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza daha sağlıklı ve daha güzel eğitim öğretim alanları oluşturmak için çalışmaların devam ettiği Ulubey ilçemizde okullarımızın son durumunu Ulubey Millî Eğitim Şube Müdürü  Erdal Yazan ile yerinde inceleyen Müdür Vargeloğlu, kurum yöneticilerimizden bilgi aldı. Müdürümüz, ilçemizde hassasiyetle ve özveriyle yürütülen faaliyetlerin süreci hakkında ilgililerle görüş alış verişinde bulundu.

Yeni eğitim öğretim yılına kısa bir süre kala ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Müdürümüz, ilçe saha ziyaretlerinde okullarımızın son durumlarını yerinde görmenin önemli olduğunu ifade etti. Bakanlığımızın destekleriyle çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiği Kumru ve Ulubey ilçelerimizde, geleceğimizin umudu olan çocuklarımızın daha donanımlı, güzel ve güvenli eğitim öğretim kurumlarında öğrenim görmelerini sağlamanın öneminden bahseden Müdürümüz, sürecin sağlıklı bir şekilde ve zamanında tamamlanabilmesi için sahada olmanın gerekli olduğunu vurguladı. Müdürümüz, yürütülen çalışmalarda görev alan kıymetli eğitim çalışanlarımız ile inşaat alanlarında emek gösteren herkese teşekkür etti.

nBÜLTEN  

 




Anahtar Kelimeler : EĞİTİM, YATIRIMLARI, İNCELENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler