HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Temmuz 2022 Çarşamba Saat: 06:25

MESUDİYE'DE E-SINAV MERKEZİ VE MÜZİK SINIFI AÇILDI

Bir dizi programa katılmak üzere Mesudiye ilçesine giden İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, programına Mesudiye Kaymakamı Oğuzhan Aksoy'u ziyaret ederek başladı.
MESUDİYE'DE E-SINAV MERKEZİ VE MÜZİK SINIFI AÇILDI

Bir dizi programa katılmak üzere Mesudiye ilçesine  giden  İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, programına Mesudiye Kaymakamı Oğuzhan Aksoy'u ziyaret ederek başladı. Ziyaretin ardından Mesudiye E-Sınav Merkezi açılış programına geçildi. Açılış programına Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye Kaymakamı Oğuzhan Aksoy, İlçe Millî Eğitim Müdürü Güngör Daşkın ve okul/ kurum müdürleri katıldı. 

Müdür, E-Sınav Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada: "2002 yılından bugüne dek Cumhurbaşkanlığımız ve Bakanlığımız sayesinde eğitimde büyük hamleler gerçekleştirildi. Okul öncesinden özel eğitime, ilk ve ortaöğretimden yükseköğretime kadar eğitimin her kademesinde önemli yatırımlar yapıldı. Eğitimde niteliğin iyileşmesi, fırsat eşitliliğinin sağlanması içi fiziki yatırımlara da gereken önemi vererek çalışmalarımızı devam ettirdik. Yeni okul yapımlarımız, deprem güçlendirme ve bakım onarım çalışmalarımızın dışında bilim sanat merkezi, kütüphane ve e-sınav merkezi sayımızı da artırdık. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz e sınav merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. " dedi.

E-Sınav Merkezi açılışının ardından Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında Mesudiye İlkokulunda Müzik Sınıfı açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programlarının ardından Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Millî Eğitim Müdürü Güngör Daşkın'dan ilçedeki okul ve kurumların eğitim öğretim durumları, eğitim yatırımları, yürütülen projeler ve yapılan faaliyetler hakkında brifing aldı.

İlçe ziyaretinde okul müdürleri ile yapılan toplantıda 2021-2022 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi, TEKNOFEST, TÜBİTAK, eTwinning ve diğer proje durumları, devam eden çalışmalar, okul kütüphanelerindeki kitap sayılarındaki artışların değerlendirilmesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı taşımalı eğitimin planlaması, yaz okullarının açılması ve takip edilmesi ile  yaz döneminde okullarda yapılacak bakım onarım çalışmaları konuları görüşüldü.  

  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : MESUDİYE'DE, E-SINAV, MERKEZİ, VE, MÜZİK, SINIFI, AÇILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler