HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Haziran 2022 Cuma Saat: 08:22

KiTAP KAFE YENiLENDi

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ordu Gençlik Merkezinde bulunan kitap-kafe yenilendi.
KiTAP KAFE YENiLENDi

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ordu Gençlik Merkezinde bulunan kitap-kafe yenilendi. "Kitap Kafe” öğrencilerin burada ikramlar eşliğinde kitap okumasına ve ders çalışmasına katkı sağlıyor.

"Kitap Kafe"ye gelen öğrenciler burada ikramlar eşliğinde istedikleri kadar ders çalışıp vakit geçirebiliyor. Ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri tarafından 7 gün 24 saat kullanılabilen kafede yenileme çalışmaları tamamlandı ve hizmete açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi amacıyla hazırlanan proje kapsamında, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kentte faaliyet gösteren gençlik merkezi bünyesinde 7 yıl önce Kitap Kafe oluşturulmuştu.

Konsept ve mimari açıdan da ev ortamını aratmayan kafe, öğrencilerin kitap okumasına, ders çalışmasına ve arkadaşlık ortamlarının gelişmesine katkı sunuyor.

Bizler her türlü imkanı kendilerine sunmaya hazırız.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm yerleşimlerde kurulan gençlik merkezlerinin gençlere sosyal etkinliklerini rahatlıkla yapabilecekleri imkan sunduğunu ve Kitap Kafe’nin tatiller hariç 7-24 açık olduğunu belirtti.

Genç, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.

“Kitap Kafe Gençlerimiz için yenilendi. Binlerce gencimizin hayata hazırlanmasına yardımcı olan 7/24 saat açık Ordu Gençlik Merkezi Kitap Kafesi daha güzel hizmet verebilmesi için Bakanlığımızın Desteği ile yenilendi. Desteklerinden dolayı Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederim. ”dedi.

nHABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : KiTAP, KAFE, YENiLENDi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler