HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Haziran 2022 Çarşamba Saat: 08:10

ALTINORDU VİYANA’DA

Bu bağlamda okulumuz büyük başarı göstererek 81 proje arasına girmiş ve toplam 42.945Euro hibe almaya hak kazanarak Avrupa yolculuğuna başladı.
ALTINORDU VİYANA’DA

Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesinin Viyana yolculuğu başladı. 2021 yılında 2357 projenin başvuru yaptığı süreçte, bağımsız dış denetçilerin incelemeleri sonucunda Türkiye genelinde toplam 81 proje hibe almaya hak kazanmıştır. Bu bağlamda okulumuz büyük başarı göstererek 81 proje arasına girmiş ve toplam 42.945Euro hibe almaya hak kazanarak Avrupa yolculuğuna başladı.

*Okul Adı: B.B Altınordu İmam Hatip Lisesi

*Proje Adı: Eğitimde Dijital İçerik Üretme ve İklim Değişikliği

*Proje Yetkilisi: İbrahim Tatlıgül

*Proje Koordinatörü: 

Harika Beril Acu

Proje dört farklı aşamadan oluşmaktadır. Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesinden 12 öğretmen ve 9 öğrenci toplam 21 kişi proje bünyesinde Avusturya'nın Viyana kentine gideceklerdir. İlk olarak öğretmen kurs hareketliliği, ikinci aşamada öğretmen işbaşı gözlem, üçüncü aşamada öğrenci hareketliliği, son aşamada ise uzman daveti ile proje sonuçlanmış olacaktır.

Projenin ilk iki aşaması için 13 Haziran Pazartesi günü öğretmenlerimiz Viyana'ya gittiler ve 13 günlük süre zarfında eğitimde dijital içerik üretmeye yönelik kurs ve işbaşı gözlem eğitimlerinde bulunacaklar. Daha sonra öğrenci gruplarımız 20 Haziran Pazartesi günü Viyana'ya gidecek, dijital içerik üretme ve iklim değişikliğine yönelik eğitim ve çalışma faaliyetlerinde bulunacaklardır. Son olarak da Eylül ayında ilçemize Avusturya'dan bir uzman gelerek 10 gün eğitim verecektir. 

nHABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, VİYANA’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler