HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mart 2022 Perşembe

MÜDÜR BEKYÜREK’TEN OKUL ZİYARETİ

Altınordu Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelmek, incelemelerde bulunmak amacıyla günü Başöğretmen İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret etti.
MÜDÜR BEKYÜREK’TEN OKUL ZİYARETİ

Altınordu  Milli Eğitim Müdürü  Onur Bekyürek, öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya gelmek, incelemelerde bulunmak amacıyla  günü Başöğretmen İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret etti.

 Okul yöneticileri tarafından karşılanan Müdür , bayrak töreni öncesinde okul sporları kız ve erkek futbol ile okul sporları kız ve erkek yüzme yarışmalarında derece elde öğrenciler için düzenlenen ödül törenine katıldı. Elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencileri ve danışman öğretmenlerini tebrik eden Müdür, kupa ve madalyalarını kendilerine takdim etti. 

Bayrak törenine öğrenci ve öğretmenlerimizle katılan Müdür , tören sonrasında bahçede öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okulda oluşturulan STEM atölyesini gezip öğretmenlerimizden atölye hakkında bilgi aldı. Öğretmenleri  okulumuza bu anlamlı atölyeyi kazandırmalarından dolayı tebrik etti. Sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet edip etkinliklerini izledi. Okulda hayırseverlerin yaptırdığı bilgisayar laboratuvarı ile fen bilimleri laboratuvarını gezerek incelemelerde bulunan Müdür, laboratuvarların oluşturulmasına katkı sunan hayırseverlere teşekkürlerini iletip bu davranışın örnek olması temennisinde bulundu.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet edip görüşlerini dinledi, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi dileklerini iletti.   HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, BEKYÜREK’TEN, OKUL, ZİYARETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler