HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Ocak 2022 Cuma Saat: 06:27

PANSİYONU OLAN OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantıya İl Millî Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet Erkuvum ve pansiyonlu okul müdürleri katıldı.
PANSİYONU OLAN OKUL  MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantıya İl Millî Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet Erkuvum ve pansiyonlu okul müdürleri katıldı.

Toplantıda, ilimize ataması yapılarak pansiyonlarda görevlendirilen aşçı ve aşçı yardımcılarının çalışma koşulları, yapılan temizlik ve yenileme çalışmaları, pansiyondan sorumlu yönetici ve belletmen öğretmenlerin görev ve sorumlulukları ile Bakanlığımızca ilimize gönderilen ödeneklerin kullanım durumları konularında değerlendirmelerde bulunuldu. 

2021-2022 eğitim öğretim yılında alınan tedbirler, okullardaki akademik başarı düzeyi ile yürütülen çalışmalar ve yapılan projeler konusunda bilgi alan Müdürü  Vargeloğu, "Okullarımızda ve pansiyonlarımızda yüz yüze eğitimde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları kapsamında yapılan temizlik çalışmaları önem arz ediyor. Öğrencilerimizin kaldıkları ortam ne kadar temiz ve rahat olursa öğrencilerimiz de o kadar huzurlu olur. Öğrencilerimize güzel bir barınma alanı ve okul dışındaki çalışmaları için sağlanan ortamlarda maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat edilmesini sağlayalım. Öğrencilerimize bir aile ortamı kalitesinde yaşam alanı oluşturuyoruz. Öğrencilerimizin, barınma ve beslenme alanlarını belirli periyotlar kapsamında denetliyoruz, gerek öğretmenlerimizin gerekse de öğrencilerimizin talep ve isteklerini dinleyip, ekip ruhuyla çalışarak birlikte hareket edelim."dedi. HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : PANSİYONU, OLAN, OKUL, MÜDÜRLERİ, İLE, TOPLANTI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler