HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Ocak 2022 Perşembe Saat: 08:04

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında denetimli serbestlik kapsamında haklarında kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırılmasına karar verilen hükümlülerin Müdürlüğümüz ve ba?
İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ  İMZALANDI

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında denetimli serbestlik kapsamında haklarında kamuya yararlı bir işte ücretsiz olarak çalıştırılmasına karar verilen hükümlülerin Müdürlüğümüz ve bağlı birimlerde ücretsiz olarak çalıştırılmalarına dair iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Ordu Denetimli Serbestlik Müdürü Özcan Tekin katıldı.

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Müdürümüz Vargeloğlu, "Denetimli serbestlik kapsamında vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışması, sosyal sorumluluk projelerinde yer alması, kamu hizmetine de katkı sağlıyor. Bu doğrultuda Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile yaptığımız protokolümüz ilimize hayırlı olsun." dedi.

Ordu Denetimli Serbestlik Müdürü Özcan Tekin tarafından yapılan açıklamada, Müdürlüğümüzün talebi halinde Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlükleri ile irtibata geçmeleri durumunda kamuya yararlı olarak hükümlülerin çalıştırılmasının mümkün olacağı bildirildi.

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı birimlerin talebi halinde hükümlülerin ücretsiz olarak kamu kurumlarında genel idari hizmetler, temizlik, bakım onarım, park ve bahçe işleri ve ağaçlandırma hizmetlerinde çalıştırılmasının mümkün olduğu konusunda bilgi verildi.

Tören, tarafların protokolleri imzalaması ile sona erdi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İŞBİRLİĞİ, PROTOKOLÜ, İMZALANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler