HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Nisan 2021 Salı

ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ

Elverişsiz sosyo-ekonomik koşulları nedeniyle uzaktan eğitime devam edemeyen öğrencilerimize uzaktan eğitim imkânı sağlamak için Şehit Ali Şahin Odabaşı İlkokulu Sınıf Öğretmeni Fatma Vural'ın aracılığıyla Cafer Demirkale ve
ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ

Elverişsiz sosyo-ekonomik koşulları nedeniyle uzaktan eğitime devam edemeyen öğrencilerimize uzaktan eğitim imkânı sağlamak için Şehit Ali Şahin Odabaşı İlkokulu Sınıf Öğretmeni Fatma Vural'ın aracılığıyla Cafer Demirkale ve Fatma Atak isimli hayırsever vatandaşlarımız öğrencilerimize tablet yardımında bulundular. 

Tabletlerin öğrencilere dağıtılması amacıyla gerçekleştirilen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürümüz Yüksel Çetin, Şehit Ali Şahin Odabaşı İlkokulu Müdürü Ceyhan Yücel, hayırsever vatandaşlarımız Cafer Demirkale ve Fatma Atak, okulumuzun öğretmenleri ve velilerimiz katıldı. 

Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek: "Öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunacak bu iyilik hareketin gerçekleşmesine vesile olan Fatma Vural öğretmenimize, hayırsever vatandaşlarımız Cafer Demirkale ve Fatma Atak'a çok teşekkür ediyorum. Yaptığınız bu iyiliğin aynı zamanda diğer hayırseverlerimize de örnek olmasını temenni ediyorum." dedi. Müdürün konuşmalarının ardından tabletlerin öğrencilere  dağıtım gerçekleştirildi.  




Anahtar Kelimeler : ÖĞRENCİLERE, TABLET, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler