HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Nisan 2021 Çarşamba

MÜDÜR KUMRU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Uzaktan ve yüz yüze eğitim konusunda Kumru'da yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Müdürü, hafta sonu kursa katılan öğrencilerle bir araya geldi.
MÜDÜR KUMRU’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih VARGELOĞLU, ilçe/okul ziyaretleri kapsamında ziyaretlerini sürdürürken, Kumru ilçesine bulunduğu ziyarette İlçe Millî Eğitim Müdürü Suat EVİN ve idarecilerle birlikte Bakanlığımız tarafından yapılan deprem tahkiki sonrası yıkım kararı verilen okullarımızın yıkımı yapılan alanlarında ve güçlendirme kararı verilen okullarda incelemelerde bulundu. Yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

Kumru ziyaretinde Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kurslarımızla Köylerdeyiz" projesi kapsamında yapılan kursları da ziyaret eden Müdürümüz, verilen eğitimlerle ilgili bilgi aldı. 

Müdür yaptığı değerlendirmede; "Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından kırsal kesimde ikamet edenlere yönelik bahçecilik, hayvan sağlığı, gıda ve tarım teknolojileri, tarım makinaları bakımı, arıcılık gibi alanlarda eğitimler hazırlandı. Proje kapsamında Kumru ilçemizde de eğitimler planlanmaktadır" dedi.

Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okullardaki fiziki imkânların iyileştirilmesi ve amaçlara uygun altyapı desteğinin oluşturulması amacıyla yapılan çalışmaları yerinde gören Müdürümüz, Kumru ilçesinde yürütülen bakım-onarım çalışmaları, güçlendirmesi devam eden okul inşaatlarının durumu ve olası bir depreme karşı hazırlıklı olmak amacıyla okullarda planlanan faaliyetler konusunda yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, KUMRU’DA, İNCELEMELERDE, BULUNDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler