HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Eylül 2021 Cuma Saat: 07:55

MÜDÜR VARGELOĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Ordu Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarına kavuşan öğrencilerimizle bir araya geldi.
MÜDÜR VARGELOĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Ordu Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarına kavuşan öğrencilerimizle bir araya geldi.

İlçelerimize ve ilçelerimizde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren okul/kurumlarımızı ziyaret eden Müdürümüz, idareci, öğretmen ve öğrencilerle buluşarak, hasret giderdi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Fatsa'da incelemelerde bulunan Müdür, eğitim öğretim faaliyetlerinin yüz yüze başladığı okullarda yapılan onarım ve tadilatları yerinde gördü. Okulların derslik, öğretmenler odası, yemekhane, kantin, spor salonunda incelemelerde bulunarak, planlanan eğitim öğretim faaliyetleri konusunda idareci ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Fatsa ilçe ziyaretinde İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü idarecileri hazır bulunurken, öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Müdür, maske, mesafe ve temizlik konularında dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili uyarılarda bulundu. Salgının önlenmesi kapsamında Bakanlığımızın yazılı olarak paylaştığı okullarda alınması gereken önlemler, dikkat edilmesi gereken hususlar, yapılması gerekenlerle ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi. 

Öğretmenlerin büyük desteği ve gayreti sayesinde okulların yüz yüze eğitime geçişte sorun yaşamayacağını dile getiren Müdürü, "Uzaktan eğitim sürecinden sonra başlayan yüz yüze eğitimle yeni bir döneme girdik. Tüm çocuklarımız bizler için çok değerli. Bu süreçte öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim alması için Ordu Eğitim Ailesi olarak her an sahada hazırız." ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, VARGELOĞLU, ÖĞRENCİLERLE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler