HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Eylül 2021 Perşembe Saat: 07:46

TEKNOFEST 2021’de Finaldeyiz

Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen yarışmalara bilim araştırma projeleriyle yer almaya devam ediyor.
TEKNOFEST 2021’de Finaldeyiz

Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen yarışmalara bilim araştırma projeleriyle yer almaya devam ediyor.

TEKNOFEST 2021'de 28 takımımız finale kalmış bu takımlardan 23'ü okullarımızdan, 5 tanesi farklı kurumlardandır. İlimiz 81 il içinde 425 başvuru sayısı ile 15. finale kalan 28 takım sayısı ile 18. sırada yer alıyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 21-26 Eylül tarihlerinde düzenlenecek TEKNOFEST 2021 finallerinde ORDU toplam 28 proje ile yarışacak.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Müdürlüğe bağlı okullar tarafından yapılan projelerin danışman öğretmenleri ile toplantıda bir araya geldi.

Büyükşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda gerçekleştirilen toplantıda, projeler hakkında detaylı bilgi alarak, talep ve ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Müdür Vargeloğlu, "Eğitim adına yapılan her işte destek vermeye her zaman hazırız. TEKNOFEST'teki farklı yarışmalarda; hem ilköğretim hem de ortaöğretim düzeyinde ilimizi temsil etmek için emek harcayan siz danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor; finalde başarılar diliyorum. Ellerinize, emeklerinize sağlık." dedi. 

Teknofest 2021'de İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışmasında 11, Ulaşımda Yapay Zekâ Yarışmasında 1, Sürü İHA Yarışması 1, Akıllı Ulaşım Yarışması 2, Eğitim Teknolojileri Yarışması 4, Tarım Teknolojileri Yarışması'nda 1, Sağlıkta Yapay Zekâ Yarışmasında 2, Biyoteknoloji İnovasyon Yarışmasında 2, Savaşan İHA Yarışması Sabit Kanat Kategorisi 1, Savaşan İHA Yarışması Döner Kanat Kategorisi  2, İnsansız Sualtı Sistemleri Yarışması 1 proje ile finallerde yer alacağız.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : TEKNOFEST, 2021’de, Finaldeyiz

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler