HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Eylül 2021 Pazartesi

OKULLARDA iNCELEME

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu beraberinde Şube Müdürü Volkan Demir ile birlikte, 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunmak üzere Mesudiye ilçesini
OKULLARDA iNCELEME

İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu beraberinde Şube Müdürü  Volkan Demir ile birlikte, 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunmak üzere Mesudiye ilçesini ziyaret etti.

Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Güngör Daşkın'ın hazır bulunduğu ilçe ziyaretinde, deprem tahkiki sonrası yıkım kararı verilen okulların taşınma işlemleri sonrası yapılan onarım ve tadilat çalışmaları ile yürütülen güçlendirme faaliyetlerini yerinde gören Müdürümüz firma yetkililerinden bilgi alarak, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu.

2021-2022 eğitim öğretim yılına hazırlıklarda sona gelindiğini ifade Müdürümüz, "Amacımız depreme dayanıklılık bakımından riskli olarak değerlendirilen binaların bir an evvel depreme dayanıklı hale getirilerek hem öğrencilerimiz hem de eğitim çalışanlarımız için sağlıklı eğitim öğretim ortamları oluşturmak ve olası tehlikeleri ortadan kaldırmaktır. Velilerimizin emaneti, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı her türlü tehlikeden korumaya çalışmak en büyük önceliğimizdir. İlimizde güçlendirme çalışması olan okul ve kurumlarla alakalı olarak ilçelerimizle birlikte ekip olarak takibini yapıyoruz. Konu ile ilgili her türlü tedbiri aldık. 2021-2022 eğitim öğretim yılı başlamadan önce son hazırlıkları yerinde görmeye devam ediyoruz" dedi.




Anahtar Kelimeler : OKULLARDA, iNCELEME

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler