HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ağustos 2021 Pazartesi

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINA ZİYARET

Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamında Altınordu ilçesinde 8. ve 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için isteğe bağlı açılan destekleme ve yetiştirme kurslarında eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.
DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARINA ZİYARET

Ordu Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçelerimizi ziyaret ederek, okul/kurumlarımızda yapılan ve planlanan eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili ziyaretine Altınordu'da okul ve kurumları ziyaretler ile devam etti.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamında Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya gelerek sınavlar üzerine sohbet eden Müdür Vargeloğlu, "İnşallah bu süreci hep beraber sağlıklı bir şekilde atlatacağız. Maske kullanımına, sosyal mesafe ve hijyen kuralarına dikkat edin. Sınavlarınızda da başarılar diliyorum." dedi. İstek ve taleplerinin olup olmadığını sordu. Planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Öğrencilerle okulda buluşan Müdür Vargeloğlu, "Telafide Ben de Varım" etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte masa tenisi oynadı, okçuluk faaliyetine katıldı, sohbet etti. İstek ve taleplerinin olup olmadığını soran Müdür Vargeloğlu, planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : DESTEKLEME, VE, YETİŞTİRME, KURSLARINA, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler