HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Nisan 2021 Cuma

OKULLAR ZiYARET EDiLDi

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Şube Müdürü Volkan Demir ile birlikte, Altınordu'da okulları ziyaret ederek, uzaktan ve yüz yüze eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili yapılan çalışmaları konusunda bilgi aldı.
OKULLAR ZiYARET EDiLDi

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Şube Müdürü  Volkan Demir ile birlikte, Altınordu'da okulları ziyaret ederek, uzaktan ve yüz yüze eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili yapılan çalışmaları konusunda bilgi aldı.

Salgın sürecinde okullarımızda alınan önlemleri yerinde gören Müdür,  idarecilerden bilgi alırken, okullarımızda gerçekleştirilen hijyen çalışmalarına, maske kullanımına ve mesafe kurallarına dikkat edilmesi hususunda uyarılarda bulundu.

Okul ziyaretleri kapsamında Altınordu Atatürk Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu ziyarette bulunan Müdürü, okulların derslik, öğretmenler odası, kütüphane, kantin, atölye ve birimlerini ziyaret ederek, talep ve ihtiyaçları yerinde gördü.

Ziyaretlerde, öğretmen ve öğrencilerle buluşan Müdür, talep ve ihtiyaçlarını sordu. Öğretmenlerimizin salgın sürecinde gösterdikleri gayret ve destekleri için teşekkür etti. 

Okul ziyaretleri ile iligili değerlendirmelerde bulunan Müdür, salgın sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar, uzaktan ve yüz yüze eğitimde uyulması gereken kuralların hatırlatılması ve denetlenmesi, sosyal mesafe, maske kullanımı ve salgının önlenmesi kapsamında gerekli hassasiyetin gösterilmesi konularında görüşlerini ifade ederek, yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : OKULLAR, ZiYARET, EDiLDi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler